Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı hızlı başladı

   Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı göreve geldiğinden beri yoğun bir çalışma temposuyla hizmet veriyor. Doğal gaz çalışmalarından bozulan yollar hızla onarılıyor.


   Babaeski geçtiğimiz kışı'ı doğal gaz kazılarında bozulan yolların çamuru ve tozuyla geçirdi. Hala yollar çok bozuk ve toz çamaşır asamayacak kadar insanları rahatsız ediyor. Esnaflar bir ellinde toz bezi bir elinde paspas toz temizlemekten işine bakamıyor. Araçlar yollardaki hendeklerden geçerken ön takımlarının arıza yapmasından sanayi çarşısında tamire gidiyor.Babaeski halkı bu işkenceden usandı.
  Belediye  Başkanı seçildikten sonra Başkan Abdullah Hacı ilk icraatlarından biri olarak bu yolların bozukluğuna el atarak hızlı bir şekilde yolların onarımı başladı ve sürüyor.
  Babaeski halkı gözlerini iş makinalarına dikmiş bir an önce gelip yollarının yapılmasını ve bu tozdan ve bozuk yollardan kurtulmayı can havliyle bekliyor.
  Şu anda yapılan süratli çalışmalar yolların çabuk onarılacağını gösteriyor.Bir an önce tamirler bittikten sonra halkımız. yollarımızın eskisi gibi tam asfalt kaplanmasını istiyor.