Babaeski Belediye Başkanlığı'na Ali Ihsan Filiz vekalet ediyor

Babaeski Belediye Başkanlığı'na Ali Ihsan Filiz vekalet ediyor

Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’nın şehir dışında olması nedeniyle yerine Başkan Yardımcısı Ali Ihsan Filiz’in vekalet ettiği bildirildi. Dün başlayan ve 4 gün sürecek olan vekaletin, Başkan Hacı’nın şehir dışında belediyeye ait işleri nedeniyle gerçekleştiğini belirten Filiz açıklamalarında şunları kaydetti:     

“Ilçemizde büyük bir coşku ile yaşanan festival programı sona erdi. Tabi Belediyemizin işleri de hala yoğun bir tempoda devam ediyor. Belediye Başkanımız sayın Av. Abdullah Hacı’nın şehir dışından dönüşüne kadar yerine ben vekalet edeceğim. Belediyenin Kurumlar arası planlanmış olduğu mutat iş programı kaldığı yerden en iyi şekilde devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Ayrıca Belediye Başkan Vekili Filiz’e, makamında Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak tarafından bir ziyaret gerçekleşti ve Yamak Filiz’e vekalet görevinde başarılar diledi. Kulüp Başkanı Yamak Başkan Vekili Filiz’e Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Babaeskispor'un, 2009-2010 yılı futbol sezonu öncesi yapılan transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.