Babaeski'de Cumhuriyet Bayramı'nda benzin istasyonundan örnek bir davranış

Babaeski'de Cumhuriyet Bayramı'nda benzin istasyonundan örnek bir davranış

Cumhuriyet Bayramı'nın 86'ıncı yıldönümü kutlama törenleri etkinliklerinde, Opet Babaeski Rüya Petrol Gıda Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi, örnek bir uygulama ile Benzin Istasyonu’na uğrayan tüm müşterilerine Atatürk rozeti ve Türk Bayrağı hediye ediyor.

Ülke genelinde çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanan Cumhuriyet Bayramı'nın 86'ıncı yıldönümü Babaeski Ilçesi'nde de örnek bir uygulamaya sahne oldu.

 E-5 Karayolu Mevkii üzerinde bulunan Opet Babaeski Rüya Petrol Gıda Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gündoğdu, Cumhuriyet Bayramı'nın 86'ıncı yıldönümünde, benzinlik istasyonuna dev Türk Bayrağı ve Atatürk'ün Sakarya Meydan Muhaberesi’nde ki dev posterini astı.

 Ilçe'de 1,5 önce hizmete giren ve 10 kişilik personeli ile müşterilerine hizmet veren Mustafa Gündoğdu, Cumhuriyet bayramı dolayısı ile ayrıca istasyona uğrayan tüm müşterilerine de Atatürk rozeti ve Türk Bayrağı hediye etti. ADD Babaeski Şube Başkanı Hüseyin Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyeleri işletme sahibini Cumhuriyet Bayramı'nın 86'ıncı yıldönümünde uyguladığı bu örnek ve onurlu davranışından dolayı kutladı. Opet Babaeski Rüya Petrol Gıda Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gündoğdu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı Kurtuluş ve Istiklal ateşiyle başlayan mücadele, Cumhuriyetin ilanı ile nihai hedefine ulaşmış, böylece Türk Milletinin ve devletimizin varlığı ebedileşmiştir. Kurtuluş savaşı, Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür. Türk toplumu Cumhuriyet'le çağdaş bir millet haline gelmiş, devletinin yegâne ve gerçek sahibi olmuştur. Cumhuriyet Türk insanını karanlıktan aydınlığa çıkarmıştır. Türkiye Cumhuriyeti bugün, çağdaş, demokratik, laik bir dünya devletinin adıdır. umhuriyetimizin kuruluşunun 86.yıldönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yaptığımız uygulamayı aslında tüm iş yerlerimiz ve esnafımız yapmalıdır."