Babaeski'de DP Gençlik Kolları Başkanı, CHP'ye üye oldu

  Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'nde, Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanlığı'nda 20 yıl çeşitli kademelerinde görev yapan Özkan Başaran,  Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu.

Parti merkezinde düzenlenen törende, CHP’ye yeni üye kaydı yapılan DP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Başaran’a, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özşengül tarafından parti rozeti takıldı.
Gazi Kemal Mahallesi’nde 25 yıldır Market işleten ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu olan Başaran, yaptığı açıklamada, Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanlığı’nda, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gençlik Kolları Başkanlığı görevi ile birlikte aktif olarak partiye DYP-DP olarak 20 yıl hizmet verdiğini belirtti.
Başaran, daha sonra konuşmasında şunları kaydetti;
“Ülkemizin içinde bulunduğu durumları görüp, yaşayan bir esnaf olarak, bundan sonraki hayatımı büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP’de siyaset yaparak devam ettirmeye karar verdim. Artık yaşamım süresince Ülkemin geleceği için bütün bilgi birikimlerim ile birlikte, Atatürk ilkelerinin ve cumhuriyet değerlerinin savunan bir ferdi olacağım. “ 
Rozetin takılmasının ardından konuşan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özşengül ise, “Geçmişte siyasi tecrübesi olan esnaf arkadaşımızın aramıza katılmasıyla güç kazandık. Toplumun nabzını tutabilen, sorunlara çözüm üretebilen deneyimli arkadaşlarımıza, kapılarımız her zaman ardına kadar açık olacaktır. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde böyle arkadaşlarımızın katkısıyla Babaeski Belediyesi'nde CHP iktidarını kuracağız.” Dedi.
Parti rozetinin takılmasından sonra Özkan Başaran’ı, “aramıza hoş geldin” diyerek ilk kutlayan Belediye Başkanı M.Haluk Tezsezer oldu. (mk)