Babaeski'de Final Dergisi Dershanesi farkı

Babaeski'de Final Dergisi Dershanesi farkı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca açıklanan, 8.Sınıflar Seviye Belirleme Sınavları'nda, Ilçe genelinde ilk 10 öğrencinin 6'sı Final Dergisi Dershanesi Babaeski Şubesi'nden çıktı.

Ülke genelinde açıklanan (SBS) sonuçları sonucunda oluşan yerleştirme (OYP) puanları sıralamasında Babaeski İlçesi’ndeki ilk 10'a giren öğrencilerden 6'sı şu öğrencilerden oluştu; Babaeski'de 484.977 puanı ile 1 nci sırayı Özcan Batur Onat aldı.

Tufan Buran 484.074 puanı ile 2 nci, Filiz Üzülmez 482,226 puan ile 4 ncü, Efecan Akarca 480,088 puanı ile 6 ncı, Tuğberk Ayar 473,630 puanı ile 9 ncu ve Berker Yetimarslan ise 471,492 puanı ile 10 ncu oldular.

Final Dergisi Dershanesi Kırklareli Il Temsilcisi Şeref Koca, yaptığı açıklamada, Babaeski şubesinin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda açıklanan yerleştirme puanları sonuçlarına göre çok başarılı sonuçlar elde ettiğini belirtti.

Koca, SBS'de 17 Temmuz Cuma günü tercihlerin alınmasının son günü olduğunu belirterek, şunları söyledi;

"24 Temmuz'da da yerleştirme sonuçları Ülke genelinde ilan edilecektir. Öğrencilerimizin SBS sonuçlarını incelediğimizde geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda öğrencilerimizin birçoğunu Fen Liseleri, Anadolu Öğretmen ve Anadolu Liseleri ile Anadolu Meslek Liselerine yerleştireceğiz. Öğrencilerimizin bu başarılarını ilerideki günlerde değerli basın mensupları aracılığı ile sizlerle paylaşacağız. Final Dergisi Dershanesi Babaeski Şubesi olarak amacımız öğrencilerimizin eğitim düzeyini yükseltmek ve mutlu ve başarılı olmalarına katkıda bulunmaktır. Çocuklarımızın yeteneklerini ve kişisel gelişimlerini ön planda tutan bir eğitim anlayışı çerçevesinde sorumluluk sahibi, kendisine güvenen ülkesini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarına sıkı sıkıya bağlı, erdemli, başarılı ve mutlu öğrenciler yetiştirmektir. Değerli öğrenci velilerimizin şubemize gelerek dershanemiz çalışmalarıyla ilgili memnuniyetlerini belirtmeleri bizleri çok onurlandırmaktadır. Bu vesile ile öğrencilerimizin başarılı sonuçlar çıkarmalarına katkıda bulunan anne ve babalarına okul öğretmenlerine, Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve okul yöneticilerimize dershane yönetimine, tüm öğretmen ve personelimize çok teşekkür ediyorum."