Babaeski'deki Orient Sirki, üç matine gösteri yapıyor

Babaeski Belediyesi'nin katkıları ile Eğitimli Köpeklerin, Dev Piton Yılanları'nın, Ateş Gösterileri'nin, Atlı Akrobesi, Yüksek Akrobasi Şovları'nın, Palyaçoların, Lastik Kızların, Midillilerin yer aldığı dev kadro Orient Sirki 08-09-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Gündüz Onat Festival Alanı'nda Babaeski halkı ile buluşacak. Gösteriler;  Cumartesi Günü Saat 14.00'de, 16.30'da, 20.00'de, 10 Ekim 2010 Pazar günü Saat 14.00'de, 16.30'da, 20.00'de gerçekleştirilecek.


HABER MERKEZİ

Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Belediyemizin yer tahsisi yaparak öncülük ettiği Sirk Organizasyonu etkinliğine halkımızın yoğun bir ilgi göstereceği düşüncesindeyim. Bu gibi Sosyal etkinlikler ilçemizde toplumsal dayanışmanın ve kaynaşmanın pekişmesine katkı sağlamaktadır. Belediyelerin asli hizmetlerinin yanında, düzenlenen sosyal içerikli etkinliklerin de sayılarının arttırılması gerekmektedir. Babaeski Belediye Başkanlığı olarak Babaeski’mizi Avrupa Kenti yapmak için ekonomi, altyapı, kültür, sanattan tutun spora kadar her alanda faaliyetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. Tek amacımız Babaeski’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttıracak. Babaeskili olduklarından gurur duyacakları hizmetlerin, eserlerin ilçemize kazandırılmasıdır. Sirke gidecek olan vatandaşlarımıza iyi eğlenceler, keyifli dakikalar dilerim.”
Gazetemize bilgi veren sirk Direktörü, “Bu yıl değişik bir ekiple geldik, Atlı akrobasi gösterimiz çok beğeniliyor, Babaeskililere bu yıl çok değişik gösterilerle hoşça vakit geçirteceğiz. Pazar saat 20.00’de son gösterimizi yapacağız. Önümüzdeki yıl daha değişik gösterilerimizle yine Babaeski halkına hoş vakitler geçirmek üzere gelmek istiyoruz. Babaeski halkını sirkimize bekliyoruz. Ayrıca Babaeskililerin çağdaş ve duyarlı davranışlarından ekip olarak çok memnunuz, Babaeski halkına sirk ekibimize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz” dedi. (s)