Babaeski Final Dershanesi öğrencilerinin başarısı

Babaeski Final Dershanesi öğrencilerinin başarısı

2008 / 2009 eğitim-öğretim yılında yapılan Türkiye Geneli sınavlarda, Babaeski Final Dergisi Dershanesi öğrencileri yine büyük başarı göstererek geleneği bozmamış oldular.

Öğrencilerin bu başarıları kapsamında dershanede yapılan ödül töreninde, 2008 / 2009 eğitim-öğretim yılında FDD ve TÖDER’in yaptığı Türkiye Geneli sınavlarında 8. Sınıf Öğrencisi Özcan Batur Onat, Ülke genelinde 150. sırada yer aldı.

Kırklareli FDD Yönetim Temsilcisi Şeref Koca tarafından üstün başarı göstererek dereceye giren öğrencilere, “Başarı Belgesi” takdim edildi. Şeref Koca ödül töreninde, Babaeski Final Dergisi Dershanesi olarak öğrencilerinin özverili çalışmalarının sonucunu TÖDER ve Final Dergisi Dershanesi’nin Türkiye genelinde yaptığı sınavlara yansıdığını görmekten, hem bir eğitimci olarak, hem de kurum olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Koca, hedeflerinin dershaneye gelen öğrencilerinin Türkiye geneli sınavlarında gösterdikleri başarıları SBS ve ÖSS‘de tekrarlamaları olduğunu söyleyerek, öğrenci velilerine çocuklarına yaptıkları katkıdan ve gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ederek; “Çocuklarınızda gördüğümüz güzelliklerin nereden geldiğini sizleri gördükten sonra daha iyi anladım.

Bundan dolayı büyük mutluluk duydum. Ben tekrar SBS ve ÖSS sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Ödül töreni verilen ikramla devam etti.