Babaeski Muhtarlarından Belediye Başkanı Tezsezer'e teşekkür yemeği

Babaeski merkez muhtarları, 28 Şubat Cumartesi akşamı Belediye Başkanı Haluk Tezsezer'e teşekkür yemeği verdi.

Babaeski’de ilçenin merkez muhtarları, Babaeski Belediye Başkanı Haluk Tezsezer’e teşekkür yemeği verdi.
Merkez muhtarları adına gazetemize konuşan Hamidiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Demir, şöyle dedi
“10 yıldır Sayın Başkan ile İlçemizin ve mahallerimizin sorunlarını beraber çözmeye çalıştık. Halkımıza en iyi hizmetlerimizi Sayın Başkanımızın destekleriyle yaptık. Sayın Başkanımız Haluk Tezsezer biz merkez muhtarlarını çalışmalarımızda devamlı destekledi. Başkanımızın sayesinde mahallerimize değişik hizmetler yaptık. Kendisine 10 yıldır biz mahalle muhtarlarıyla yaptığı uyumlu ve üretken çalışmalardan dolayı teşekkür etmek üzere bir yemekte bir araya gelmek istediğimizi ilettik. Kendisi de memnuniyetle kabul edeceğini söyledi. Bu akşam başkanımızla birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz. Demokrasi gereği başkanımız 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde, partisinin genel merkezi tarafından aday gösterilmediği için, biz şu anda burada bulunan merkez muhtarları kendisine bundan sonraki siyasi hayatında da başarılar diliyoruz. Biz başkanımızın bundan sonraki yaşamında da gönül birliği içinde olacağız ve her zaman yanında bulunacağız.
Gazetemize konuşan Babaeski Belediye Başkanı Haluk Tezsezer de şunları söyledi;
“10 yıldır beraber çalıştığımız muhtarlarımızla belediyemizle beraber çeşitli hizmetler yaptık. Kendileri bir gece düzenlemişler, aralarında bulunmamı istediler. Bu akşam burada bulunmaktan eşim ve ben mutluluk duyuyoruz. Kendilerinin belediye başkanlığımdan sonraki hayatımda da birlikte olacaklarından kuşkum yoktur. Birlikte Babaeski’mize hizmet verdik. Ben de kendilerine verdikleri hizmetler için Babaeski halkı adına teşekkür ediyorum. Birlikteliğimizin devamını sağlayacak bu yemeğe katılan merkez muhtarlarına ve eşlerine saygılarımı sunuyorum”.
Birliktelik yemeğine Hamidiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Demir, Gaziosmanpaşa Muhtarı Cemal Dinçkol, Dindoğru Mahallesi muhtarı: Yurdagül Çabukel, Hacıhasan Mahallesi Muhtarı Saim Hazar, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Üstünel ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Münir Eser ve Eşleri katıldı. (öb)