Babaeski Ticaret Borsası "Kriz varsa çare de var" kampanyasını başlattı

Babaeski Ticaret Borsası 'Kriz varsa çare de var' kampanyasını başlattı

İlçemiz Babaeski’nin, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, “Kriz varsa çare de var” seferberliğini başlattıklarını açıkladı.

Babaeski Ticaret Borsası toplantı salonunda açıklamalarını gerçekleştiren Özün, Üreten Türkiye Platformu’nun, “Türkiye’nin yüzü gülsün diye, kriz varsa çare de var” isimli kampanyasını Ticaret Borsası olarak Babaeski’de başlattıklarını ifade etti.

Şehrin her yerini afişlerle donattıklarını dile getiren Özün, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da kampanyaya çok büyük destek verdiğini kaydederek şunları söyledi:

“Bu kampanyanın amacı, çok önemli bir iç pazar büyüklüğüne sahip olan Türkiye’de, insanların erteleme eğiliminde oldukları tüketimlerini öne çekerek, piyasanın canlanmasını, bu sayede firmaların stoklarındaki birikimin eritilmesini ve stokların nakde çevrilmesine sağlamaktır.

Kampanya’nın 5 hafta sürmesi öngörülmektedir. Kampanyaya ayrıca Başbakan’ımız sayın R. Tayyip Erdoğan, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı sayın Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’de destek vermektedir. Bu konuda siyasi partiler kendi belediye başkanlarını bilgilendirerek, kampanyaya destek olmalarını sağlamışlardır. Kampanyanın tamamlanmasını takiben, sektörel tüketim kampanyalarının başlatılması planlanmaktadır. Kampanya’nın 5 ana teması ise şunlardır;

“Eve kapanma pazara çık (Tüketiciye çağrı), Gücüne inan (Işverene çağrı), Kimse işini kaybetmesin (Işçiye çağrı), Güven ve istikrar (Hükümete çağrı) ve Biri varsa hepsi var (Üretim, İstihdam, Tüketim).”