Babaeskililer Yusuf Güney ile coştu

Babaeskililer Yusuf Güney ile coştu

KIRKLARELİ’NİN Babaeski İlçesi’nde düzenlenen 39.Tarım Festivali'nde konser veren Yusuf Güney'i yaklaşık 5 bin kişi ayakta dinledi.

Festivalin 2 inci günü, Gündüz Onat Festival alanında sahne alan Yusuf Güney, verdiği konserde değişik ses ve yorumu ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Yusuf Güney, "ille de uğruna ölmem mi gerek" parçası ile Gündüz Onat Festival Alanı'na çıktı.

Sahnede yaklaşık iki saat kalan sanatçı, dillere destan olmuş şarkılarını ayakta izleyen 5 bin müzik severle birlikte coşkulu bir şekilde hep bir ağızdan okudu.

Romantik ve slow parçaların ünlü Sanatçısı Rafet El Roman ile 2004 yılında bir konserde tanıştıktan sonra yaşamının tamamen değiştiğini belirten Yusuf Güney, "artık hayatımı müzikle kazanıyorum." dedi.

Konser sonunda genç kızların istilasına uğrayan Yusuf Güney'e Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı, gümüş bir plaket verdi.

Yusuf Güney'in konserini, Garnizon Komutanı Is.Kd. Albay Murat Mayda, Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı eşleri ile birlikte izlediler. 

Yusuf Güney kimdir?

Londra'da bir şirkette pazarlama müdürü olarak hayatını kazanırken, Rafet el Roman Ile tanışmasından sonra artık hayatını müzik ile kazanıyor. Ve o tarihten sonra rafet el romanın albümleri için birçok Şarkı Yazdı.2008 Yılında Rafet El Roman'ın Aşkı virane şarkısında ona eşlik ederek büyük bir hayran kitlesi toplayarak ünlenen sanatçı Rafet el Romanın Albüm teklifinide kabul ederek onunla düet yaptı.2009 yılında Bir sevda masalı adlı albümü ile sevenlerinin gönlünü şimdiden feth etmeyi başardı.