Babaeskispor'a Senegalli oyuncu

Kırklareli Süper Amatör Küme Futbol ligi takımlarından Babaeskispor, yeni futbol sezonu öncesi son transferini Senegal Cumhuriyeti'nden gerçekleştirdi.

 

HABER MERKEZİ

Süper Amatör Lige iddialı bir şekilde hazırlanan Babaeskispor, 2009–2010 yeni futbol sezonu öncesi sürpriz bir şekilde bir transfer daha gerçekleştirerek kırmızı-lacivertli renklerine bağladı.
Senegal Cumhuriyeti’nden, Antalya’ya gelen 22 yaşındaki Amadou Seck Fiagne isimli orta saha oyuncusu Babaeskispor’da ilk antrenmanına çıktı.
Alpullu Şeker Stadında, Antrenör Günay Benice ve Ufuk Böker nezaretinde ki yapılan antrenmanı Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, Genel Kaptan Fikri Karaca, Alt Yağı Sorumluları Hüseyin Taşkın ve Sami Meriç’te izledi.
Kulüp Başkanı Yamak, yaptığı açıklamada, Babaeskispor’un yeni sezonu Pazar günü 100.Yıl Stadı’nda, saat 15.00’te açacağını belirterek, şunları söyledi.
“Önümüzdeki sezon ligde ilk ikiye giren takımlar bölgesel deplasmanlı lige girme hakkı kazanacak. Bundan dolayı bu sezon transfer işimizi ciddi ve sıkı tutuyoruz. Senegal’den transfer ettiğimiz oyuncu ile artık transfer sezonunu kapadık. Bugünkü antrenmanda yeni oyuncumuzu Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile izleme şansı da bulduk. Kendisi genç, yetenekli ve efendi bir oyuncu, takımdaki arkadaşları ile çabucak uyum sağladı. Bu sezon takıma oldukça yararlı olacağı kanısındayız.” (ek)