Babaeskispor'da hedef 3 puan

Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi'nin 20'inci haftasında ki zorlu deplasmanda Babaeskispor, Vizespor ile karşılaşıyor.


Özkan Başaran

Kırklareli İl Futbol Tertip Komitesinin aldığı karar sonucu, Vize İlçesine bağlı Çakıllı Belediye Stadı’nda, 28 Mart 2010 Pazar günü, oynanacak olan karşılaşma saat 16.15’te başlayacak.
Amatör Süper Lig puan cetvelinde Babaeskispor 35 puanla 2’inci sırada yer alırken, Vizespor ise 17 puanla 9’uncu sırada yer alıyor.
Babaeskispor, Teknik Direktör Kadir Öztürk, yönetiminde son antrenmanını 100.Yıl Stadı’nda tamamladı. Teknik Direktör Kadir Öztürk, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Vizespor karşısına mutlak 3 puan almak için çıkacaklarını belirtti.
Öztürk, takımda istediği havayı yakaladığını belirterek, şunları söyledi;
 “Ligde amacımız play-of’a kalmaktı bunu da başardık, Babaeskispor’un bu saatten sonra puan kaybetmeye tahammülü yoktur. Bir takımda ki kaybolmuş olan ruh ve heyecanı yeni Yönetim Kurulumuzun büyük destekleri ve çabaları ile toparladığımıza inanıyorum Ligin ilk yarısında mağlup ettiğimiz hafta sonu deplasmanda oynayacağımız rakibimiz Vizespor karşısında daha başarılı bir futbol sergileyip, Babaeski’ye 3 puanla dönmek istiyoruz.” (s)