Babaeskispor Düzce'de, Kırklarelispor ise İstanbul'da 3.Lig'e yükselme mücadelesi verecek

Babaeskispor Düzce'de, Kırklarelispor ise İstanbul'da 3.Lig'e yükselme mücadelesi verecek

Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi sezonu'nda Şampiyon olan Babaeskispor, yükselme grubu'nda Düzce'ye gidiyor.

2008-2009 Sezonu Türkiye Profesyonel 3.Ligi'ne Yükselme Müsabakaları Bölgesi, Grup Merkezi, Tarihleri ve Gruptaki Iller belli oldu.

1.Bölge A-Grubu, Grup Merkezi Düzce, B-Grubu, Grup Merkezi Eskişehir, C-Grubu, Grup Merkezi Bursa ve D-Grubu, Grup Merkezi Istanbul olarak belirlendi.

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı, toplantı salonu'nda yapılan kura çekilişi sonucunda; Babaeskispor, 1.Bölge A-Grubu'nda, Grup Merkezi olarak Düzce Ili'ni, Kırklarelispor ise D-Grubu, Grup Merkezi Istanbul'u çekti.

Babaeskispor, 29 Nisan 2009 tarihinde yapılacak olan Türkiye Profesyonel 3.Ligi'ne Yükselme Müsabakaları'nda, Kırklareli Ilini temsil edecek. Kırklarelispor ise 06 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak olan Türkiye Profesyonel 3.Ligi'ne Yükselme Müsabakaları'nda, ikinci takım olarak Kırklareli Ilini temsil edecek.

A-Grubunda; Sultanbeyli Belediyespor ve Vefaspor (Istanbul), Boschspor ve Burgazspor (Bursa), Çınarcık Belediyespor (Yalova), Edirnespor (Edirne) ve Babaeskispor (Kırklareli) takımları yer alıyor.

D-Grubunda ise; Gürsu Belediyespor ve Karacabey Belediyespor (Bursa), Derince Belediyespor ve K.B.Ş. Belediye Kağıtspor (Kocaeli), Ayvalıkspor ve Edremitspor (Balıkesir) ve Kırklarelispor (Kırklareli) takımları yer alıyor.

Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak, takımın 27 Nisan 2009 tarihinde Düzce'ye hareket edeceğini belirtti.

Yamak, yükselme grubu müsabakaları öncesi çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti;  "Babaeskispor'un amacı sezon başından beri belirlediği gibi Türkiye Profesyonel 3.Ligi'ne yükselmektir. Takım olarak bunu başaracak inanca ve güce sahibiz. Ben bu konuda sonuna kadar teknik heyete ve oyuncularıma güveniyor ve inanıyorum. Ben ayrıca, bizlere bütün sezon her zaman destek veren, başta Sayın Kaymakamımız Mustafa Demir ve Sayın Belediye Başkanımız Abdullah Hacı'ya, Yönetim Kurulum adına çok teşekkür ediyorum."