Babaeskispor ilk çalışmalarına başladı

Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi'ne yaptığı güçlü transferler ile iddialı bir şekilde hazırlanan Babaeskispor, ilk antrenman çalışmalarına başladı.


HABER MERKEZİ

Babaeskispor Kulübü, 100.Yıl Stadyumu’nda yeni futbol sezonu öncesi Antrenör Günay Benice ve Kaleci Antrenörü Ufuk Böker nezaretinde ilk hazırlık çalışmasını yaptı.
Kondisyon ağırlıklı, yapılan ilk antrenman’da, ısınma ve açma germe hareketleri sonunda, çift kale bir maç ile Balıkesir Bölgesi’nden transfer için gelen bazı futbolcular denendi.
Sıcak havaya rağmen, yoğun ilgi gören sezonun ilk antrenmanı, soğuma ve açma germe hareketleri ile tamamlandı.
Antrenman sonunda ise sıcak havanın etkisinden bunalan futbolcular suya koştular.
Antrenör Günay Benice, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Babaeskispor’da ön hazırlık çalışmalarının Ağustos ayı sonuna kadar devam edeceğini belirterek, “takımla iki hafta süre ile her gün tek antrenman yapacağız ve bunun sonunda takımın 10 günlük bir kamp dönemi olacak. Daha sonra ise oyunculara yükleme yaparak antrenmanların sayısını artıracağız.” dedi.
Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Beyazıt Örgel, Basın Sözcüsü Ülkü Tırpancı, Mali Sorumlu Adnan Üstünay ve Genel Kaptan Metin Karakuş’un da izlediği sezonun ilk antrenmanı neşe içerisinde son buldu. (ö.b.)