Babaeskispor, Kırklarelispor'u ağırlıyor

Babaeskispor, Kırklarelispor'u ağırlıyor

Kırklareli Amatör Süper Lig'de ikinci yarının ikinci maçları yarın oynanacak. Vizespor'un liderliğini sürdürdüğü ligde yarın Babaeskispor, Kırklarelispor'u konuk edecek. Ikinci sıradaki Babaeskispor ile üçüncülükte yer alan Kırklarelispor'un bu zorlu karşılaşmasında Kırklareli bölgesi hakemlerinden Hüseyin Kaya düdük çalacak.

Kırklareli Amatör Süper Lig'de haftalar geçtikçe heyecan daha da artıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Vizespor-Babaeskispor müsabakasının 0-0 beraberlikle sona ermesinin ardından liderlik yarışı iyice kızıştı. Iki takımın da birer puanla ayrıldığı bu müsabakanın ardından Vizespor 19 puanla liderliğini sürdürürken, Babaeskispor 17 puanla ikinci sırada. Iki takım arasında liderlik için amansız bir mücadele yaşanırken, bu haftaki maçlar da sıralamayı önemli ölçüde etkileyecek.

Ikinci sıradaki Babaeskispor, pazar günü Kırklarelispor ile karşılaşacak. 13 puanla ligde üçüncü sırada bulunan Kırklarelispor, pazar günü oynayacağı karşılaşmada Babaeskispor'u mağlup etmek için tüm güzünü sahaya yansıtacak.

Babaeskispor da bu zorlu maç öncesi artık yavaş yavaş son hazırlıklarını tamamlıyor. Liderlik iddiasını sürdürebilmek için bu maçtan mutlak galibiyet hedefleyen Babaeskispor'da taraftar da 3 puandan emin.

Ligin ilk yarısında oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan maçın rövanşı niteliğindeki bu zorlu karşılaşmada Kırklareli bölgesinin başarılı hakemlerinden Hüseyin Kaya düdük çalacak. Okan Kurt ve Kenan Tekin'in de yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabaka Babaeski stadının çim sahasında oynanacak ve saat:14.15'te başlayacak.

Lider, Karşıyaka Gençlikspor deplasmanında

Kırklareli Amatör Süper Lig'de son hafta müsabakalarını ardından 19 puanla liderlik koltuğundaki yerini koruyan Vizespor, pazar günü Karşıyaka Gençlikspor deplasmanına çıkıyor. Babaeskispor'un, Kırklarelispor'u konuk ettiği bu haftada rakipleriyle arasındaki puan farkını açmayı hedefleyen Vizespor, bu amaçla müsabakadan mutlak galibiyet bekliyor. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında konuk ettiği Babaeskispor ile 0-0 berabere kalan lider Vizespor, ligin kalan haftalarında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Ilçe halkının da büyük desteğini alan Vizespor'a, kulüp ve Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz da oldukça güveniyor. Bu yıl şampiyon olacaklarına inandıklarını söyleyen Vizespor Kulübü ve Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, "Ekibimize güveniyoruz.

Genç ve yetenekli oyunculardan oluşan güzel bir kadromuz var. Ligde şu ana kadar oynadığımız müsabakalarda da ortaya konan futbol bizi şampiyonluk yolunda oldukça umutlandırıyor.

Bu iyi gidişimizi sürdürerek lig sonunda ipi göğüsleyen takım olmak için mücadele ediyoruz. Bu hafta oynanacak olan Karşıyaka Gençlikspor maçından da galibiyet bekliyoruz. Takımımız bu güce sahip. Kulübümüze desteklerimiz sürecek" diye konuştu.

Oynadığı 9 maçtan sadece 6 puan alabilen ve -22 averajla düşme hattında yer alan Karşıyaka Gençlikspor ise lidere sürpriz yapma peşinde. Pazar günü Ahmetbey sahasında oynanacak olan ve Kırklareli bölgesi hakemlerinden Cüneyt Deniz'in düdük çalacağı karşılaşma saat:14.00'da başlayacak. Müsabakanın yardımcı hakemleri ise Fatih Perçimli ve Fatih Erdem.

Sanayispor, galibiyet peşinde

Kırklareli Amatör Süper Ligi'nde sezona fırtına gibi giren ve ardarda aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğunun sahibi olan Sanayispor, 5. haftadan itibaren yaşadığı düşüşle dördüncülüğe kadar geriledi.

Geçtiğimiz hafta da Pınarhisarspor'a konuk olan Kırklareli Sanayispor, bu maçtan da 2-1'lik yenilgiyle ayrılınca, teknik heyetten oyunculara uyarı geldi. Futbolculara, "toparlanın" çağrısı yapan teknik direktörler, pazar günü oynanacak Ahmetbey Güvenspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerini ifade ediyorlar.

Ligde 12 puanla dördüncü sırada yer alan Kırklareli Sanayispor, pazar günü kendi sahasında Ahmetbey Güvenspor'u konuk edecek.

5 puanla ligin son sırasında bulunan rakibi karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Kırklareli Sanayispor, liderlik umutlarını sürdürebilmek için bu maçı kayıpsız geçmek zorunda.

Ahmetbey Güvenspor'da ise hedef düşme hattından kurtulmak. Bu nedenle oynadığı tüm maçlardan puan çıkarmak zorunda olan ekip, güçlü rakibi Kırklareli Sanayispor karşısında sahaya en az 1 puan için çıkacak.

Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu toprak sahasında oynanacak olan zorlu karşılaşmada klasman hakemlerimizden Can Öztekin'in düdük çalacağı bildirilirken, bu maçta Samet Karaoğlu ve Kenan Gürsel de yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabaka saat:14.15'te başlayacak.

Pınarhisarspor, çıkışını  sürdürmek istiyor

Kırklareli Amatör Süper Ligi'nin ilk yarısında sahasının bakımda olması nedeniyle tüm maçlarını deplasmanda oynayan Pınarhisarspor, geçtiğimiz hafta ilk iç saha maçında Sanayispor'u mağlup etmişti. Zorlu maçı 2-1 kazanarak evinde oynadığı ilk maçında taraftarına galibiyet coşkusu yaşatan Pınarhisarspor, bu çıkışını sürdürmek istiyor.

Pazar günü yine kendi sahasında Yıldırımspor'u konuk edecek olan Pınarhisarspor, alt sıralardan kurtularak liderlik yarışına ortak olmayı hedefliyor.

Bu nedenle maçtan mutlak galibiyet bekleyen ekip, kazanması durumunda rakibi Yıldırımspor ile puanlarını eşitleyecek.

Ligin ilk haftalarında aldığı beraberliklerle oldukça puan kaybeden Yuıldırımspor ise geçtiğimiz hafta Kırklarelispor karşısında aldığı galibiyetle moral buldu.

Güçlü rakibini deplasmanda 3-2'lik skorla geçmeyi başaran Yıldırımspor, bu çıkışını sürdürmek istiyor. Iki takım için de büyük önem taşıyan müsabaka Pınarhisar çim sahasında oynanacak ve saat:14.00'da başlayacak. Raif Bıyıktaş'ın yöneteceği zorlu maçta Gürkan Horuz ve H. Özgür Yanık yardımcı hakem olarak görev alacak.