Babaeskispor Kulüp Başkanı sezonun ilk maçına gölge düşürdü

Babaeskispor Kulüp Başkanı sezonun ilk maçına gölge düşürdü

Geçtiğimiz Pazar günü Kırklareli'nde oynanan Süper Amatör Ligi açılış maçı Kırklarelispor-Babaeskispor mücadelesinde mücadeleyi izlemeye gelenler arasında yer alan Babaeskispor Kulüp Başkanı Mustafa Yamak'ın Kırklarelispor'un kalecisine yapmış olduğu hareket deneyimli Babaeskispor Başkanı Mustafa Yamak'a yakışmadı. Kırklarelispor'un mücadeleyi 3-0 kazanması sonrasında sevinç içerisinde şeref tribüne doğru koşarak gelen futbolcular arasında yer alan Kırklarelispor Kalecisi Serkan Aygün kollarını açarak Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’a “Başkan nasıl aldık maçı” ama demesi Babaeskispor Başkanı tarafından yanlış anlaşılınca olaylar tersine döndü. Kırklarelispor kalecisinin söylediği bu sözlerin dışında futbol terimlerinde sevinme ve rakip takım karşısında üstün olma anlamını taşıyan bir kelime Babaeskispor Başkanını gerginleştirdi.

Kendisine söylenmediği halde kalecinin söylediği sözleri üzerine alan Yamak önünde bulunan su şişesini Kırklarelispor Kalecisi Serkan Aygün’e sert bir şekilde fırlattı.

Şişeyi fırlatmasının ardından yerinde duramayan Babaeskispor Başkanı Mustafa Yamak’ı Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Kırklarelispor’lu yöneticiler sakinleştirmeye çalıştı.

Kısa bir süre devam eden olaylar sonrasında Babaeskispor Başkanı Mustafa Yamak Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ile birlikte şeref tribününden ayrıldı.

Daha ligin ilk haftasında oldukça güzel bir atmosferde iki güçlü takım arasında gerçekleşen güzel bir karşılaşmada böyle bir olayın yaşanması taraftarları üzdü.

Kırklarelispor’da yetiştikten sonra uzun yıllar profesyonel lisans ile birçok kulüpte başarılı bir şekilde futbol hayatına devam eden ve yeniden yeşil beyazlı formayı giyen kaleci Serkan Aygün’ün maç sonrasında o sözleri Babaeskispor Başkanı’na değil kendi Başkanına söylediği öğrenildi.

Futbol kariyeri boyunca takım ile iyi bir uyum sağlaması ve ikili ilişkilerde cana yakınlığı ile bilinen Serkan Aygün’ün bizlerde maç sonrasında o sözleri Babaeskispor Başkanı Mustafa Yamak’a söylediğini düşünmüyoruz.

Mustafa Yamak acaba Kırklarelispor’un galibiyetini hazmedemediği için mi böyle bir şey yaptı.?

Sonuç her ne olursa olsun futbol bir centilmenlik oyunudur ve mutlaka bir taraf kazanacaktır.

Kazanan tarafın sevinmesi gayet normal ve doğaldır. Buna kimsenin kızmaya ve gücenmeye hatta ve hatta tepkisini bu şekilde göstermeye hakkı yoktur.