Babaeskispor Triatlon takımı Türkiye birincisi oldu

Babaeskispor Triatlon takımı Türkiye birincisi oldu

Babaeskispor Triatlon Bayanlar takımı, 2009 yılı sezonunun puanlı 5 yarışından 3'üncüsü olan Çeşme Triatlonu'nda Büyük Bayanlarda Türkiye birinciliğini elde etti.

5-6 Eylül tarihleri arasında Izmir'in Çeşme Ilçesi'nde, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanlığı tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Çeşme Triatlonu'nda Babaeskispor takımı büyük bayanlarda 05:05:14 derecesi ile Türkiye 1'incisi, Büyük Erkeklerde ise Türkiye 4'üncüsü oldu.

Babaeskispor diğer Branşlar Sorumlusu Sami Meriç yapmış olduğu açıklamada; bu galibiyetlerin gurur verici olduğunu dile getirdi.

Meriç, Babaeskispor Kulübü'nün, başarıları ile bir kez daha hemşehrilerini sevindireceğini kaydederek; "Çeşme'de Ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Babaeskispor'un, elde ettiği bu derece bizler için çok önemli ve ciddi bir derecedir. Türkiye 1'incisi olarak takımın bu zaferi Ilçe halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştır.

Hiçbir maddi destek beklemeden çalışmalarını sürdüren sporcularımızla bir kez daha gurur duyduk.

Ben Yönetim Kurulu adına takım sorumlumuz başarılı sporcu Fırat Dizman'a ve diğer sporcularımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor ve kendilerine başarılı bir spor yaşamı diliyorum." dedi.