Babaeskispor'un fırtına öncesi sessizliği

Kırklareli Amatör Süper Lig'de 35 puanla ikinci sırasında yer alan Babaeskispor Kulübü Başkanı Murat Ömür Kavak, 2 transferin daha müjdesini verdi.

HABER MERKEZİ
Kırklareli Amatör Süper Lig’de 35 puanla ikinci sırasında yer alan Babaeskispor Kulübü Başkanı Murat Ömür Kavak, 2 transfer daha yapaklarını belirterek şunları kaydetti:
 “ Kulübümüze yaptığımız ilk transferin ardından 2 transfer daha yapacağız. Geçen hafta telefon ile görüştük, bu hafta sonu İstanbul’a giderek tekrardan görüşeceğiz. Tam olarak kesinleşme olduktan sonra sözleşme imzalanırken ismini vereceğim.
Ayrıca kulüp binamızdaki tadilatı başlattık. Sosyal tesislerimize 20 adet ranza ve yatak geldi. Bir tek duşlarımız kaldı. Stadın soyunma odalarına, teknik ekiplerin odasına ve hakem odasına döşenecek laminant parke alındı.  Her iki tribüne de 2 bin adet koltuk yapılacak ve şeref tribünümüzde Babaeskispor’un şanına yakışır bir şekilde tekrardan elden geçilecek. Tribünlerin yağmurlukları yapıldı. En kısa zamanda geliri tamamen Babaeskispor’a ait olan sahanın zemini değiştirilecek.
Yıldırımspor’u 1-0 mağlup ederek Play Off’u garantiledik. Kulübümüzün bütçesi görüşüldü ve Mayıs ayında yapılacak olan toplantıda Yönetim Kurulumuza 2 yada 3 isim daha katılacak.
Şuan yönetimimizde 2. Başkan Ahmet Akbulut, 2. Başkan İbrahim Kaya, Genel Kaptan Metin Karakuş, Sayman İlker Dursun, Divan Kurulu Başkanı İsmail Omrun, Altyapı Sorumlusu olarak Adnan Üstünay, Mehmet Taşkaya, Kulüp Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ülkü Tırpancı, Metin Karakuş, Adnan Üstünay, Çelik Canpolat yer alıyor. Futbol haricinde önümüzdeki sezon ise Mayıs ayında yapılacak olan yönetim kurulu toplantısından sonra Voleybol ve Basketbol Takımı kuracağız.” dedi. (ue)