Babaeskispor, Yıldırımspor'u 8-0 mağlup etti

Kırklareli Amatör U-16 Futbol Ligi B-Grubu'nda mücadele eden Babaeskispor, evinde oynadığı ligin ilk karşılaşmasında, konuk takım Yıldırımspor'u 8-0 mağlup etti.

Özkan Başaran

Babaeskispor, U-16 Futbol Ligi’nin 1’inci haftasında 100.Yıl Stadı Çim Sahası’nda konuk takım Lüleburgaz Yıldırımspor ile karşı karşıya geldi.
Yağışlı ve soğuk günlerin ardından baharı müjdeleyen güneşli bir havada oynanan bol gollü karşılaşmayı Kırklareli İl Hakemleri’nden Yusuf Yurtsever yönetti.
Çok az sayıda taraftarın tribünlerden izlediği karşılaşmanın ilk 45 dakikası, ev sahibi takım Babaeskispor’un,1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmada, 90 dakikanın sonunda ise sahada büyük bir baskı kuran Babaeskispor, rakibi Yıldırımspor’u 8-0 gibi bir farklı sonuçla mağlup etti.
Babaeskispor Antrenörü Önder Sezer, maçtan sonra yaptığı açıklamada, lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
“Sezon başından beri lige düzenli ve disiplinli bir antrenman programı ile hazırlandık. Bugün oyuncularım beklediğimin çok üstünde bir performans sergileyerek sahadan rakip takım Yıldırımspor’a karşı 8-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Lige üç puan ile başladığımız için çok mutluyum. Bütün oyuncularımı bu farklı galibiyetten dolayı kutluyorum.”