Babaeskispor, Yıldırımspor'u konuk ediyor

Babaeskispor, Süper Amatör Küme Futbol Ligi'nin 19'uncu haftasında, 100.Yıl Şehir Stadı'nda, Yıldırımspor'u konuk edecek.


Özkan Başaran

Play-of’a kalma mücadelesi veren Ligin iddialı takımlarından Babaeskispor, yarın saat 15.00’te, ligin 4’üncü sırasında yer alan 26 puanlı Yıldırımspor ile karşılaşıyor.
Süper Amatör Lig puan cetvelinde 1 maç eksiği ile 2’inci sırada yer alan kırmızı-lacivertliler, Yıldırımspor maçı öncesi son hazırlık çalışmalarını Babaeski 100.Yıl Stadı’nda yaptıkları taktik ve şut ağırlıklı antrenman ile tamamladı.
Babaeskispor Teknik Direktörü Kadir Öztürk, geçen hafta aldıkları beklenmedik mağlubiyeti unuttuklarını belirterek, şunları söyledi.
 “Futbol üç skorlu bir oyun geçen hafta maalesef hiç beklenmedik bir şekilde yenilgi aldık. Çok üzgünüz ama bundan sonra bizim için her maç final havasında oynanacak, takımımızın bu saatten sonra kaybetmeye teamülü yok. Şimdilik ligdeki hedefimiz play-of maçlarına kalmaktır, bunun için takımda ki bu tempo önümüzdeki haftalarda daha da artacaktır. Pazar günü evimizde oynayacağımız karşılaşmaya tüm taraftarlarımız bekliyoruz.”
100.Yıl Tesislerinde ki son antrenmanı Babaeskispor Kulüp Başkanı Murat Ömür Kavak, Transfer Komitesi Başkanı Ülkü Tırpancı ve Mali Sekreter İlker Dursun ile birlikte izledi.