Bademlik yolu üzerinde kanalizasyon ve yol çalışması

Bademlik yolu üzerinde kanalizasyon ve yol çalışması

Bademlik mahallesi yolu üzerinde yapılan kanalizasyon çalışması nedeniyle mahallenin alt giriş yolu kapatıldı. Çalışma nedeniyle araçlar diğer yollarları kullanmak zorunda kaldı.  

Daha önce kanalizasyon ve yol çalışmaları tamamlanan Bademlik Mahallesi yolu üzerinde eksik olan bazı kanalizasyon boruları yapımı tamamlanıyor.

Yine aynı yol güzergahında arsa üzerine yeni yapılan evlerin kanalizasyon boruları ve parke taşı yapılmamıştı. Yeni yapılan evlerin tamamlanmasından sonra kanalizasyon bağlantılarının yapımı gecikmedi. Daha parke taşı yapılmamış olan bazı yol araları böylece tamamlanmak için düzleştiriliyor.

Eksik olan çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Eriklice yolu üzeri inci köprüsünün yanına bırakılan mermer tozu ile karışık olan kumların yol çalışmalarına devam edileceğini gösteriyor.

Göçmen evleri ve Bademlik Mahallesinin yolları parke olmadan önce, mahalleliler özellikle kış aylarında çamurdan yollarda yürüyemiyordu. Yolları yapılan mahalleliler çamurlu yollarda yürümekten kurtuldukları için yetkililere teşekkür ettiler.