Bağdan'dan centilmenlik örneği

Bağdan'dan centilmenlik örneği

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AKP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan geçtiğimiz Çarşamba günü esnaf gezileri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, AKP Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı ve beraberindeki partililer ile Karakaş Mahallesi Uzun Sokak’ta bulunan CHP seçim koordinasyon merkezine giren AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, seçim bürosunda bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan (CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı) ve Merkez Ilçe Başkanı Vecdi Gündoğdu ile biraraya geldi.

Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cavit Çağlayan’a seçim çalışmalarının hayırlı olmasını dileyen Cengiz Bağdan, Çağlayan ve seçim koordinasyon merkezinde bulunan partililere seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olan Kırklareli Belediye Başkanı Cağlayan da AKP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan’a çalışmalarında başarılar diledi. Bağdan, CHP seçim koordinasyon merkezine yapmış olduğu bu ziyaret ile bir centilmenlik örneği sergilemiş oldu.

CHP seçim koordinasyon merkezine yapılan ziyaretin ardından çevre esnafı ziyaret eden Bağdan vatandaşların desteklerini istedi. AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, gittiği tüm dükkanlarda vatandaşların büyük bir ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlar Kırklareli’nin uzun yıllardır özlemini çektiği iktidar partisi belediyeciliğine bu yıl kavuşacaklarını dile getirerek, Cengiz Bağdan’a güvenlerinin tam olduğunu söylediler. AKP gücü ve Kırklarelili vatandaşların destekleri ile 29 Mart yerel seçimlerinden başarılı bir sonuç ile çıkacaklarını ve Kırklareli Belediyesi’ni alacaklarına inandığını söyleyen, AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’da “Ben bir Kırklareli sevdalısıyım. Kırklarelimiz uzun yıllar kuru inat uğruna hizmetlerden mağrum kalmıştır. AKP belediyesi olan illere yapılan hizmet ve destekleri görüyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan sonuna kadar arkamızda. Kırklareli Belediyesi’ni aldığımız taktirde, Kırklarelimize bugüne kadar gelmeyen hizmetler gelecektir” dedi.