Bağdan'dan, Sağlık çalışanlarına ve hastalara çiçek

Bağdan'dan, Sağlık çalışanlarına ve hastalara çiçek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, dün Il Teşkilatı ile birlikte ilimiz Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanlarından, hastalara kadar herkesin halini, hatrını soran Bağdan, büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Bağdan ziyaret ettiği herkese birer çiçek sunmayı da ihmal etmedi.

Hastanemizde gerçekleşen ziyarete, Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’ın yanı sıra, AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Il Genel Meclis üyesi adayları ile çok sayıda parti mensubu katılım gösterdi.

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan ve beraberindekiler, saat 12.00’de Devlet Hastanemiz’in A Bloğu’na gelerek ilk olarak acil servis kısmını ziyaret ettiler. Bağdan burada “Müdahale Odası”na girerek aciliyeti bulunan hastaları dolaştı ve kendilerine “Geçmiş olsun” dileklerini sundu. Hastalara birer çiçek armağan eden Bağdan, onların bu zor zamanlarında yüzlerinde bir tebessüm oluşmasını da sağladı. Bağdan acil servisimizdeki doktor ve diğer sağlık personelini de unutmadı. Gerektiği durumlarda gecesini günüdüzüne katarak, vatandaşların sağlığa kavuşması için mücadele eden doktarlara teşekkür eden Bağdan, onlara da bir çiçek sundu.

Cengiz Bağdan ve beraberindekiler, daha sonra hastanemizin yemekhanesine çıkarak, o sırada öğle yemeğini yiyen sağluk çalışanlarını ziyaret etti. Bağdan’a bvüyük bir ilgi gösteren sağlık personeli aldıkları çiçekler için, adaya teşekkür ettiler. Tüm masaları dolaşan Bağdan, doktorlardan hemşirelere, hasta bakıcılardan güvenlik görevlilerine kadar herkesin halini ve hatrını sordu.

AKP mensupları, hastalarımızı da ziyaret ederek onlara moral verdiler. Bağdan ve barebarindekiler uygun olan hasta odalarına girerek, hstalara ve onların yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerini sundular. Yine tüm hastalara birer çiçek hediye eden Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, hastaların şifaya kavuşması için kendilerine ve ailelerine iyi dilek temennilerini sundu.

Hasta ve hastanedeki doktor ile tüm sağlık çalışanlarını ziyaret etmesinin ardından Bağdan ve Il teşkilatı Başhekim Opr. Dr. Metin Kurtoğlu’nu da makamında ziyaret etti. Kurtoğlu, Bağdan’a “başarılar” dileklerini sunarak, 29 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, Il Teşkilatı ile birlikte dün Devlet Hastanesi’nin B Bloğu’nu da ziyaret etti ve buradaki hastalarımız ile sağlık çalışanlarımıza da birer çiçek sundu.