Bağdan, Devlet Hastanesi'ni gezip çiçek dağıttı

29 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimlere AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak girecek olan Cengiz Bağdan, dün Kırklareli Devlet Hastanesi'ni gezerek çiçek dağıttı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler de Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Bağdan seçim gezilerini sürdürüyor.
Kırklareli Devlet Hastanesi’ni beraberinde; AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Kadın Kolları Teşkilatlanma Başkanı Şükriye Mert ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile ziyaret eden Cengiz Bağdan çalışanlara ve hastalara çiçek dağıttı.
Dün saat 12.15’te gerçekleştirilen gezi ilk olarak Acil Servis’teki hastaların ziyareti ile başladı. Bağdan ve beraberindekiler Yemekhane’ye çıkarak buradaki personeli ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordular. AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan daha sonra Çocuk Servisi, Kadın Doğum Servisi, Ortopedi Servisi, Beyin Cerrahi Servisi, Cerrahi Servisi, Üroloji Servisi, Göğüs Hastalıkları Servisi, KBB Servisi, Göz Servisi ve Plastik Cerrahi Servisi’ni gezerek burada yatmakta olan hastalar ile görevlilere çiçek dağıttı.
Kan Alma Birimi, Röntgen ve Laboratuar’daki personeli de ziyaret eden Bağdan daha sonra Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Metin Kurtoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başhekim ziyaretini tamamlayan Bağdan ve beraberindekiler daha sonra Kırklareli Devlet Hastanesi B Blok’ta bulunan Servislerdeki hastaları ve burada çalışanları ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup birer çiçek verdi. (s)