Bağdan; "Her türlü işinizde, yardımcınız olacağız"

Bağdan; 'Her türlü işinizde, yardımcınız olacağız'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Belediye Başkan adayı ve beraberindeki Il Teşkilatı dün, Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Lokali’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Bağdan ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, şoför esnafına tam kapasite bir sosyal tesisin de sözünü verdi.

Saat 13.00’da gerçekleşen ziyarette; AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, S.S. 19 Nolu Damperli Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mehmet Güler ve parti mensupları hazır bulundular. 

Konuşmasında, 29 Mart seçimlerinde, Kırklareli halkının, hizmetlerden faydalanabilmesi için iktidarın yanında yer alması gerektiğini söyleyen, AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan; “'Sadece benim MHP'den belediye başkanı olduğum dönemde DSP, MHP ve ANAP koalisyon olarak iktidardaydı. Ben o dönemde Kırklareli'ne 3.5 trilyon lira hibe para getirmiştim'' diye konuştu. “Inadı bırakalım, particiliği bırakalım, gelin birlik olalım” çağrısında bulunarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine, ''Benim Kırklareli'ne borcum var. Gelin Kırklareli'ni alalım'' dediğini hatırlatan Bağdan, kendisinin de Kırklareli'ne bir şeyler yapmak için yola çıktığını ve AK Parti'den aday olduğunu belirtti.

Bağdan; “Senin partin, benim partim”, “senin adayın, benim adayım” kavgaları yüzünden, Kırklareli maalesef bir adım ileri gitmediği gibi daha çok geriye gitti. Kırklareli belediyesinin 18 trilyon lira borcu var. Bunun 4 trilyon lirası bankalara faiz borcu. Borç batağına batmış bu belediyenin Kırklareli'ne çivi çakması mümkün değil. Bunlar maaşları dahi ödeyemez durumda. Eğer bu dönemde ben MHP'den aday olup gelseydim, ben de çakamazdım.

Eğer inadı bırakırsak, çekişmeyi de bırakırsak, hükümeti de arkamıza alarak Kırklareli’nin kaderini değiştirebiliriz. Şimdi 29 Mart seçimlerinde her şeye sizler karar vereceksiniz. Inat edip tekrar geriye mi gideceğiz, yoksa her şey Kırklareli için deyip, iktidarın nimetlerinden yararlanarak Kırklareli'ni uçuracak mıyız. Gelin, kuru inadı bırakalım, Kırklareli'ni uçuralım. Gelin, hep beraber birlik olalım. Kırklareli’nin bu talihini artık değiştirelim” dedi. Şoför esnafımıza da seslenerek; “Her türlü işinizde ayağınız olacağız. Sizin sorunlarınızı ben biliyorum” diyen Bağdan, Belediye Başkanı seçilmesi halinde, otoparkından lokantasına kadar tam kapasite bir sosyal tesis projesini de hayata geçireceğine dair söz verdi. Bağdan, Dereköy Sınır Kapısı’nın da bu yıl sonunda tır trafiğine açılacağının müjdesini verdi.