Bağdan; "Kırklareli'nin mahrum kaldığı hizmetleri, biz vereceğiz"

Bağdan; 'Kırklareli'nin mahrum kaldığı hizmetleri, biz vereceğiz'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, yerel seçimlere 5 gün gibi oldukça kısa bir süre kala, seçim çalışmalarını büyük bir hızla devam ediyor. Bağdan ve Il Teşkilatı dün de Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalat Kooperatifi ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırklareli Şubesi’ni ziyaret etti.

Bağdan’dan Hasan Kiraz’a ve yönetimine ziyaret

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, dün saat 15.30’da Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koopertifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Hasan Kiraz’ın makamında konuk olan Bağdan ile AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer, Kiraz’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette ayrıca; Kooperatif ikinci Başkanı Rahmi Sağlık, Murahhas Üye Yakup Işıklar, Yönetim kurulu Üyesi Zafer Işgörür, Denetim Kurulu Üyeleri; Resul Yıldırım, Ismail Mutafoğlu, Ergun Selçuk, Kooperatif Müdürü Halil Kahraman, Yardımcı Ümmet Saltan, Şef Adil Zan ve Kooperatif Personeli’nden Volkan Genç de hazır bulundular.

Kooperatif Başkanı Hasan Kiraz, kısa bir süre önce 2008 yılına ait olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koopertifi’nin çalışmaları hakkında, Bağdan’a bilgi verdi. Gerek kooperatif olarak, gerekse kişisel anlamda siyasetten uzak durduğunu belirten Kiraz, 29 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin de hayırlı olmasını diledi.

AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan ise, 29 Mart yerel seçimlerini kazanacaklarına inandığını belirterek, oluşturdukları AKP Belediye ve Il Genel meclis üyesi adaylarının diğer partilere oranla en iyi liste olduğunu, her kesimden insanı barındırdığını kaydetti.

Ziyaret daha sonra hoş bir sohbet arasında devam etti.

Bağdan, TEMAD Kırklareli şubesi’nin sorunlarını dinledi

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan ve beraberindeki Il Teşkilatı dün ayrıca, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırklareli Şubesi’ni de ziyaret etti. Saat 15.00’de gerçekleşen ziyarette; Şube Başkanı Cafer Genç, Başkan Yardımcısı Osman Koç, Il Sekreteri Cezmi Göçmen ve Muhasip Üye Zekeriya Tepeli hazır bulundu.

Bağdan, ziyareti esnasında, TEMAD mensuplarının sorunlarını dinledi. Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan; “Kırklareli uzun bir süre hakettiği hizmetten mahrum kalmıştır. Örneğin 1950 yılından beri yenilenmeyen bir su şebekesi vardı. Ben Başkan olduğum dönemde yenilendi. Inşallah bu dönemde de Kırklareli’nin, mahrum kaldığı hizmetleri biz vereceğiz” dedi.

Şube Başkanı Cafer Genç, ilimizdeki köpek sorununu da gündeme getirerek, bu problemin çözülmesi gerektiğini vurguladı. Bağdan; “Köpekler küpeli ama kısır değiller. Kısırlaştırmadan, küpe takıyorlar. Yoksa bu kadar çok köpek olur mu Kırklareli’de” dedi. Bağdan, bu sorunu çözeceklerini de belirtti.

Görüşme daha sonra iyi temenniler ile son buldu.