Bahçeli'den teşkilat mensuplarına teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Aytaç Kaya yaptığı açılmamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin il ve ilçe kongre sürecinin ardından bir mesaj yayımlayarak teşkilat mensuplarına teşekkür ettiğini bildirerek şunları kaydetti:


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Aytaç Kaya yaptığı açılmamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin il ve ilçe kongre sürecinin ardından bir mesaj yayımlayarak teşkilat mensuplarına teşekkür ettiğini bildirerek şunları kaydetti:
“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Kongre sürecinin 8 Kasım 2009'da yapılacak "9. Olağan Büyük Kurultay" ile sona ereceğini hatırlatarak, takvime uygun olarak partinin il ve ilçe kongrelerinin tamamlandığını, "milliyetçi-ülkücü iradenin tecellisi ile yeni yönetimlerin belirlendiğini kaydetti.
Demokratik bir rekabet ortamında gerçekleşen siyasal yarışın, partinin ve partililerin siyasi olgunluğunu, yüksek ahlakını ve mücadele şuurunu gösterdiğini ifade eden genel başkanımız, "Türk milletinin hizmetindeki bir görevin ve tarihi bir misyonun nöbet değişimi olan bu seçimler, partimizin 40 yıllık onurlu mazisine, partililerimizin vakarına da uygun olarak gerçekleşmiştir" dedi.
Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, yeni kadroların, hem kırk yıllık bir siyasal yolculuğun zorlu ve şerefli sorumluluğunu üstleneceklerini, hem de partiyi geleceğe taşıyacak vizyonun tespitinde belirleyici olacaklarını ifade ederek, partililere mesajında şöyle seslendi:
"Ülkemizin ve milletimizin ağır tahribatlarla karşı karşıya kaldığı son yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan ihtiyaç, artık bütün gerçeği ile belirginleşmiş ve izlediği siyaset kamuoyunca takdir edilmeye başlanmıştır.
Şüphe yoktur ki, milli konulardaki duruşumuz ve tavrımız, çözülmeye çalışılan milli birlik ve kimliğin en önemli güvencesi, milli devlet yapımızın devamının en sağlam dayanağı olacaktır. Şahadetlerle, kahramanlıklarla ve çilelerle bugünlere taşınmış bu davanın şuurunda olduğunuzu biliyor ve sizlere sonuna kadar güveniyorum.
Türkiye’miz için yürüdüğümüz yolda, sanal ve yapay süreçlerle meşgul olmadan, kısır ve basit çekişmelerden kaçınarak, önünüze bırakılan sinsi tuzaklara düşmeden, hak bilinen yolda ilerleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” (s)