Bahçeşehir Koleji Genç Kız Yüzme Takimi Edirne Şampiyonu oldu

Edirne BahçeşehirKoleji; Genç Kız Yüzme Takımı, yarışmalarda gösterdiği performanslar sonunda Il 1'ncisi olarak 10-13 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirecek olan ...

HABER MERKEZİ
Edirne BahçeşehirKoleji; Genç Kız Yüzme Takımı, yarışmalarda gösterdiği performanslar sonunda Il 1’ncisi olarak 10-13 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirecek olan “Marmara Bölge Grup Yarışmaları”nda okulunu ve Edirne’yi temsil etme hakkı kazandı. Bahçeşehir Koleji’nin gurur kaynağı olan öğrenciler, her öğrencinin mutlaka farklı alanlarda yetenekli olduğunu, ilgi ve çalışmayla başarılı olunabileceğini göstermiş oldular. 1 Altın, 3 Gümüş Madalya kazanan sporcular, il birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Özel Edirne Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi MüdürüAysun Yiğitsoy; emeği geçen öğretmenleri ve sporcuları gösterdikleri performanstan ve aldıkları başarılardan dolayı kutladı. AyrıcaYiğitsoy, öğrencilerin akademik başarılarının yanında sportif ve kültürel anlamda da başarılı olmalarının gurur ve mutluluk verici olduğunu söyleyerek öğrencilere, 10-14 Mart 2014 tarihlerinde Çanakkale’de katılacakları Grup Yarışmaları’nda başarılar diledi. (s.e.)