Bahçıvanoğulları; "Ben ve arkadaşlarım mağdur durumdaki esnafımıza yardımcı olmak için kendi haklarımızdan feragat etmeye hazırız"

Bahçıvanoğulları; "Ben ve arkadaşlarım mağdur durumdaki esnafımıza yardımcı olmak için kendi haklarımızdan feragat etmeye hazırız"

Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası'nın 17 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan Genel Kurulu'nda iki liste yarışacak. Bu kapsamda Başkan adayı Can Bahçıvanoğulları ve beraberindeki yönetim geçtiğimiz gün gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete Bahçıvanoğulları'nın yanı sıra; Recep Esat Malkoç, Ali Alsancak, Mehmet Koşuçaydan ve Kemal Polat iştirak ettiler.

Pazarcılar Odası Başkan adayı Can Bahçıvanoğulları yaptığı açıklamada birincil amaçlarının pazarcı esnafının sorunlarını çözmek olduğunu vurguladı. Bahçıvanoğulları seçilmeleri halinde bu amaç uğruna yönetimdeki arkadaşları ile birlikte maaşlarını ve oturum ücretlerini odaya bağışlamayı taahhüt ettiklerini söyledi.

Bahçıvanoğulları: "Amacımız; Yol boyunca uzanmış dar ve perişan olmuş pazarı derleyip toplamak, bu toplama işlemi esnasında zabıta ile iyi ilişkiler kurmak, müşteriyi rahatlatabilecek tartı ve terazi teşkilatı kurmak, müşterilerin şikâyetlerinin dinlenebileceği odaya ait Pazaryerine bir danışma birimi kurmak, kısacası pazarımızı güvenli, pazarcımızı ise sağlıklı bir şekilde ekmek yiyebileceği hale dönüştürmektir.

Dışarıdan gelen esnafımız hiçbir yerde görmediği rahatlığı bizim pazarımızda görüyor. Ama aynı rahatlığı bizim esnafımız dışarıda göremiyor. Işte bu soruna da çözüm yolları aramak en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Ben ve ekibim Odamıza kayıtlı esnafımızın Pazaryerindeki mağduriyetini görerek ve sıkıntılarını bilerek bunları çözmek amacıyla yola çıktık. Esnaf arkadaşlarımızın bize vereceği destek ile bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

Yine esnafımız arasındaki "iletişimsizlik" problemini ortadan kaldırarak, toplu SMS sistemi ile tüm faaliyetlerimiz ve haberlerimiz konusunda esnafımızı bilgilendirmeye yönelik bir çalışmayı hayata geçirmek istiyoruz. Ayrıca esnafımızı tek çatı altında toplamak amacıyla bir "lokal" oluşturma projemiz de var.

Eğer seçilirsek, bu tür yenilikçi projeler ile esnafımızın yanından olduğumuzu göstereceğiz. Çünkü bizler halk pazarının içinden geliyoruz. Pazar içinde yaşadık ve şimdi en iyiyi, en güzel imkanları esnafımıza sunmak istiyoruz.

Hedefimiz; Pazarcı esnafımızın ekmeğine ve emeğine sahip çıkmaktır. Genç ve dinamik yönetimimizle çıktığımız bu yolda tüm pazarcı esnafımızın ve halkımızın desteğini bekliyoruz" dedi.