Barış "Kırklareli'nde sosyal demokrat yapı güçlendi"

Milletvekili Barış, 29 Mart tarihinde yapılan yerel yönetimler seçimlerini değerlendirdi.

CHP Kırklareli milletvekili Tansel Barış “29 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Sosyal Demokrat yapı daha da güçlendi” dedi.

CHP’nin Kırklareli’nde oylarını arttırdığını belirten Barış, “ Partimize verilen oylarla, Kırklareli’nde sosyal demokrat yapı daha da güçlendi. CHP’ye verilen oylar 100 binden 103 bine çıkmıştır. Bazı beldelerimizde sıkıntılar yaşadık. Bu yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Bundan sonra yapılacak olan seçimlerde daha çok çalışarak buralarda da sosyal demokrat yapıyı güçlendireceğiz” dedi.

Kırklareli merkez, Lüleburgaz, Babaeski ve Pınarhisar’da belediye seçimlerini CHP’nin kazandığını belirten Barış şunları söyledi;

“ Seçilen belediye başkanı arkadaşlarımız ile daha çağdaş bir kent kurmaları için onların projelerine destek vereceğiz. Başkanlarımız özverili bir şekilde çalışarak projelerini hayata geçireceklerdir. Başkanlarımız, sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl olacağını herkese göstereceklerdir. Tüm seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, CHP’ye destek veren seçmenlerimize teşekkür ediyorum.”