Barış Manço'nun 20 yıllık menajeri Kırklareli'ndeydi

Barış Manço'nun 20 yıllık menajeri Kırklareli'ndeydi

Ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi sanatçılarından olan, dur durak bilmeden ülkemizi dünyaya tanıtan büyük usta rahmetli Barış Manço’nun 20 yıl özel menajerliğini yapan Tamer Şahin dün Kırklareli’ndeydi. Barış Manço’nun özel menajerliğinin yanı sıra konser, festival organizasyonu, tv, program yapımcılığı yaparak Dünya’nın dört bir yanını dolaşan Tamer Şahin, ayrıca Münir Özkul, Adile Naşit ve Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerinden “Neşeli Günler” filminde de “Şoför Mehmer” karakteri ile yer almıştı.

14 Ocak Perşembe günü(dün) saat 10:30 suları Kırklareli’ne gelen Şahin, bir tv programı çekimi için Kırklareli Belediyesi Basın Halka Ilişkiler Müdürü Hakan Peran ile görüştü. Bu esnada şans eseri Belediye’de başka bir haber için girişimlerde bulunan muhabirlerimize samimi açıklamalar yapan Tamer Şahin, gezdiği ülkelerde yaşadığı, maceralardan Barış Manço ile olan samimiyetine kadar bir çok konuda gazetemiz muhabirlerine konuştu.

Sempatik ve samimi tavırları ile dikkat çeken Şahin, Belediyeye bir program çekimi vasıtası ile görüşmeye geldiğini dile getirdi. 20 yıl halk tabiri ile Barış abi’nin özel menajerliğini yapan Şahin, bu arada Barış Manço ile yaşadıkları anılarını paylaşarak eski günleri yad etti.

Kendisi ile ilgili bir özgeçmiş istediğimizde dosyalarının arasından yaptığı bir çok çalışma ve faaliyetlerden sadece belirli bir sayısını bizlere sunan Tamer Şahin özgeçmişini şöyle özetliyor; ” 20 yıl Barış Manço ve Kurtalan Ekspress' in özel menajerliğini ve " Barış Manço ile 7'den 77ye..." programı" Satır Arası" haber programı ve “Doludizgin" talk show programlarının prodüksiyonu ile yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarını yaptı. 1982' den bu yana Japonya, Eski Yugoslavya, Almanya, Ingiltere, Kongo, Kazakistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Türkmenistan, Tataristan, Rusya ve daha sayamadığımız birçok yerde konserler organize etti.

Gün oldu Anadolu'yu baştanbaşa gezdi, en uzak yerlere ulaştı; gün oldu müziğin evrensel ligiyle aylaraca süren yurtdışı turnelerine çıktı. Ankara Türk - Japon Vakfı' nın Japonya konserleri, Antalya Film Festivali, Malatya Kayısı Festivali, Bilecik Söğüt Festivali v.s. gibi organizasyonlarda görev aldı. 7 kıtada 130'un üstünde ülkede TV çekim çalışmalarını organize etti. Ve her ülkenin ulusal TV programlarında yayına çıktı.

Dünya Çocuk Konferansı, Türkiye Özel Olimpiyat Organizasyonu gibi bir çok etkinliğe katkıda bulundu. 22 Ağustos 2006 tarihinde 16 gece süren Istanbul Miniaturk konserlerini de organize etti.

Yıllarca, önemli isimlerin menajerliği; televizyon programı yapımcılığı, klip çekimleri; büyük konser, festival, seminer ve bayii toplantılarını organize etti. Tamer Şahin; "Fuat Güner ile Kardeş Şehirler" TV Programı Koordinatörlüğünü yürütmektedir.”

Kırklareli Belediyesi Basın Halkla Ilişkiler Müdürü Hakan Peran ile bir görüşme yaptıktan sonra öğle saatlerinde de Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur ile görüşmelerde bulunan Tamer Şahin, yapılan görüşmelerin ardından ilimizden ayrıldı.