Başarır ve Buzol ailelerinin mutlu günü

Başarır ve Buzol ailelerinin mutlu günü

Kadriye ve Ömer Başarır’ın kızı Banu ile, Nurdan ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Hasan Buzol’un oğlu Bahadır 10 Ekim Cumartesi akşamı düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Deva Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli iştirak etti. Sınırsız ikram menüsü ile göz dolduran düğünde davetlilere gece boyunca ikramlarda bulunuldu.

Sunucunun; “Bu gecenin en mutlu çiftini huzurlarınıza davet ediyoruz. Işte Banu ve Bahadır” anonsu ile salona görkemli bir şekilde giriş yapan genç çift salonda bulunan tüm davetlilerin coşkulu alkışları altında nikah masasına oturdular. Nikah masasına oturan Banu ve Bahadır çifti daha sonra nikah şahitlerinin, nikah memurunun ve düğüne katılan tüm davetlilerin huzurunda nikah memurunun sorusuna “evet” diyerek attıkları imza ile sadakatlerini tescillendirdiler. Atılan imzaların ardından genç çiftin evlilik cüzdanını Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan takdim etti.

Çağlayan, evlilik cüzdanını takdim etmeden önce şunları söyledi; “Genç çiftimizi tebrik ediyorum. Bir ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyorum. Evlenme cüzdanı adet gereği bayanlara verildiği için ben de bu kurala uyarak evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ediyorum. Bir de belediye başkanlığımızın karşılıklı birer kahve içmeniz için verdiği bir kahve fincan takımı hediyesi var. Kahveyi damat bey yapmayacağına göre bu hediyeyi de gelin hanıma takdim ediyorum. Tekrardan genç çiftimize mutluluklar diliyorum.”

Kıyılan nikahın ardından davetlilerin coşkulu alkışları altında adet gereği damat gelini alnından öptü. Daha sonra salona gelin ve damadın 9 katlı düğün pastası getirildi. Genç çift pastayı beraberce keserek pastadan birbirlerine bir parça ikram ettiler. Pastanın kesilmesi esnasında bir davetli genç çiftin arkasında bu güzel gecenin onuruna bir şampanya patlattı. Gerçekleşen pasta kesiminin ardından Banu ve Bahadır çifti kendileri için çalan özel müzik eşliğinde vals yaparak davetlilerden büyük alkış aldı. Banu ve Bahadır çiftinin gerçekleştirdiği muhteşem vals gösterisinin ardından sıra takı merasimine geldi. Ilk olarak Hasan Buzol ve Nurdan Buzol çam sakızı çoban armağanı takılarını taktılar. Hasan Buzol gelinine güzel bir kolye taktıktan sonra, oğlu Bahadır Bey’e cumhuriyet altını taktı. Takı merasimi boyunca tüm davetliler çam sakızı çoban armağanı takılarını genç çifte takdim ettiler. Gerçekleşen takı merasimi esnasında Banu ve Bahadır çifti tüm davetliler ile fotoğraf çektirerek bu mutlu günlerini ölümsüzleştirdiler.

Yapılan takı merasimi sonrasında tüm davetliler piste çıkıp gönüllerince coşup eğlenerek bu mutlu günde evli çifti yalnız bırakmadılar. Banu ve Bahadır çiftinin bu mutlu günü gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Gecenin sonunda genç çift mutluluklarını paylaşan davetliler ile tek tek ilgilenerek onları uğurladı.