Başarısını, öğrencilerine borçlu

Serhat Koleji Müdürü Gürbüz Atmaca, her yıl bir çok alanda başarılara imza attıklarını belirterek, ''Başarımızı öğrencilerimize borçluyuz'' dedi.


Atmaca, yaptığı açıklamada, özel bir eğitim kurumu olarak cumhuriyetin ve onun kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı aydınlık nesiller yetiştirme yolunda hiçbir özveriden kaçınmadıklarını bildirdi.
Serhat Koleji'nin ilin eğitim ve kültür seviyesine her alanda ciddi katkılar sağlamaya devam ettiğini ifade eden Atmaca, şunları kaydetti:
''Serhat Koleji, TÜBİTAK Matematik Olimpiyatlarında elde ettiği Türkiye 2'liği ile bu alanda Edirne'ye ilk bilim madalyasını getiren okul olma ayrıcalığını yaşıyor. Ayrıca ulusal ve uluslar arası olimpiyat ve proje yarışmalarında elde ettiği birincilikler ve çeşitli derecelerle ilimizi en başarılı şekilde temsil etmiştir.
Serhat Koleji, İngilizce'yi yabancı bir dil olarak değil, öğrenilecek bir dil olarak görme yaklaşımıyla ve ana sınıflarından son sınıfa kadar sistematik öğretme anlayışıyla dil konusunda da çok başarılı bir grafik oluşturmaktadır. İngiltere, Amerika gibi yurt dışı yaz okulları ve okul içi yaz ve kış okullarıyla da dil öğrenimi ciddi seviyede ele alınmaktadır.
Birinci sınıftan 8. sınıfa kadar her öğrencinin mutlak katılımını esas alan kulüp sistemiyle öğrencilerin değişik branşlardaki gelişimlerini hedefleyen Serhat Koleji, bu kulüp çalışmalarıyla yarışma boyutundaki başarılarını da fazlasıyla elde etmektedir. İl geneli resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında öncelikle çoklu katılımı gerçekleştiren okulumuz hemen her katılımda elde ettiği derecelerle de adından sıkça söz ettirmektedir. Bu kazandığımız tüm başarılarımızı öğrencilerimize borçluyuz.'' aa