Başbakan Erdoğan Pazar günü Edirne'de

AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı, Medya ve Tanıtım Başkanı Halim Polat Öztaş, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim gezileri kapsamında 22 Martta Edirnelilerle buluşacağını belirtti.

     Öztaş, yaptığı basın toplantısında, AK Parti İl Teşkilatı olarak seçimlere çok önem verdiklerini ve Edirne'nin geleceğini düşündüklerini söyledi.
     AK Parti Edirne Teşkilatı olarak seçim çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Öztaş, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim gezileri kapsamında 22 Martta Edirne'ye geleceğini ve saat 16.00'de Selimiye Meydanı'nda halkla hitap edeceğini bildirdi.
     Başbakan Erdoğan'ın 16 Mart'ta Kırklareli ve Tekirdağ'da halka hitap ettiğini ifade eden Öztaş, ''Başbakanımız Erdoğan henüz Edirne'ye gelmedi. Kendisi Edirne'ye çok önem veriyor. Bunda Edirne'ye duyduğu sevginin büyük payı var. Onun içindir ki 22 Mart'ta Edirne'ye geliyor. Çünkü çok sevdiği Edirne'yi AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyor'' dedi.
     Başbakan Erdoğan'la yaptıkları görüşmelerde, Erdoğan'ın Edirne'nin vizyon, tarih ve kültür şehri olduğunu her fırsatta ifade ettiğini bildiren Öztaş, şunları kaydetti:
     ''Başbakanımız Edirne'nin insanlarıyla, tarihiyle, eserleriyle geleceğe taşınması gerektiğini vurgulamıştır. Edirne'nin kıymetini bilerek Edirne'ye özel önem verilmesi gerektiğinden bahsetmiştir. Edirnelilere hizmet etmenin bahtiyarlığını birlikte yaşamak ve yaşatmak istediğini söylemekle, Edirne sevdasını her fırsatta dile getirmiştir.
     Bizde AK Parti İl Teşkilatı olarak seçimlere çok önem veriyoruz. Edirne'nin geleceğini düşünüyoruz. Edirne'nin sorunlarının çözümünde payımız olsun istiyoruz. İktidar gücünün Edirne'ye gelmesini ve yatırımlar yapılarak, işsizliğin önüne geçilerek Edirneliyi iş, aş sahibi yapmak istiyoruz.''