BASK'ın tanışma ve dayanışma yemeğine katılım her geçen yıl artıyor

BASK'ın tanışma ve dayanışma yemeğine katılım her geçen yıl artıyor

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikası Konfederasyonu (BASK) Kırklareli Il Temsilciliği, geleneksel hale getirdiği pilav gününün 4.sünü dün saat 12:30’da gerçekleştirdi. BASK Kırklareli Il Temsilcisi Köksal Çidem’in organize ettiği pilav günü Toprak Mahsulleri Ofisi Kırklareli Şubesi’nin bahçesinde düzenlendi. Etkinliğe sendika üyelerinin yanı sıra, TMO Kırklareli Şube Müdürü Birol Dernekliciler, Tez-Koop-Iş Sendikası Edirne Şube Başkanı, sendika üyeleri, Garanti Bankası Kırklareli Şube Müdürü, TMO personeli ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Davetlileri yemeğin düzenlendiği bahçe kısmında girişte karşılayan Köksal Çidem, yemek başlamadan önce herkese ‘Hoşgeldiniz’ diyerek, katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından yemeğin dağıtımına geçildi. Kurum personeli ve amirlerin de katıldığı pilav gününde renkli görüntüler yaşandı. Köksal Çidem’in tüm davetlilerle tek tek ilgilendiği yemekte katılımcılara, tavuklu pilav ve ayran ikramı yapıldı. Yemeğin başında Devlet Hastanesi imamı Abdülkadir Ördekçi tarafından okunan yemek duasına katılımcılar tarafından hep birlikte iştirak edildi.

Pilav gününün sonunda yemeği organize eden Köksal Çidem gazetemize yaptığı açıklamasında, "Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz pilav günümüzün bu yıl 4.’ncüsünü hayata geçirmiş olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Üyelerimizin arasında birlik ve beraberliği pekiştiren bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Ilk yıl sadece üç kişiydik. Ikinci yıl 11, üçüncü yıl 30, şimdi ise 100 kişi olduk.

Etkinliğe katılım gittikçe büyüyor. Bundan sonraki pilav günümüzü bir piknik havasında, başka bir yerde düzenlemeyi istiyoruz. Çünkü Toprak Mahsulleri Ofisi’nin bahçesi bize yetmemeye başladı" dedi.

Çorçil Lokantası’nın aşçısı Şahin Yazman tarafından pişirilen yemek de, tüm davetliler tarafından tam not aldı. Pilav günü iyi dilek ve temennilerle son buldu.