Başkan Çağlayan'dan gazetemize özel açıklama;

'Belediye Başkanlığımı onaylattım'


HABER MERKEZİ
Kırklareli Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Cavit Çağlayan sonuçların açıklanmasının ardından “Bu seçimlerde ben belediyeyi kimseden almadım. Sadece Belediye Başkanlığımı onaylattım” dedi.
Oy kullanımının saat 17.00 itibari ile sona ermesiyle birlikte sandıklar açılmaya başlandı. Sandıklardan oylar bir bir sayılmaya başladığı sırada CHP’liler Belediyeyi garantilemişçesine eğlenmeye başladı. Sayımın sona ermesiyle birlikte CHP’nin Seçim Bürosu önünde toplanan grup Vilayet Meydanı’na yürüdü. “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları da atan grup İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra seçim bürosuna geri döndü.
Seçim bürosu önünde partilileri selamlayan Cavit Çağlayan kendisine destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Kısa bir süre kalabalık gurubun içerisinde duran Başkan Çağlayan yaptığı açıklamada; “Seçim öncesinde de yapılan hizmet ve diğer siyasi parti adayları ortadaydı. Halkın kararı hizmetten yana oldu. Ben bu seçimde belediyeyi kimseden almadı. Ben bu seçimde Belediye Başkanlığımı onaylattım. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.(ay)