Başkan Çağlayan'dan Kırklarelispor'a tam destek

* Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan Kırklarelispor – Babaeskispor karşılaşması öncesi Kırklarelispor'un idmanına katılarak karşılaşma öncesi moral verdi.


HABER MERKEZİ
Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan Kırklarelispor yönetimini ve futbolcularını ziyaret ederek bir kez daha Kırklarelispor’un arkasında olduğunu gösterdi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ile görüşen Başkan Çağlayan, Can’a; “Maddi yönden çok fazla bir destekte bulunamasak da manevi desteğimizi elimizden geldiğince göstermeye çalışıyoruz. Kırklarelispor sayenizde son yılların en iyi sezonunu yaşıyor. Bu ligde oynayan en iyi takım Kırklarelispor ve hak ettiği şampiyonluğu alacaktır. Ligdeki başarısını nağmalup olarak devam ettiren takımımızın iki beraberliğini ise şansızlık olarak görüyorum” dedi.
Gazetecilerin de sorularını cevaplayan Başkan Çağlayan bu başarının sebebini ne olarak gördüğünü belirten soruya; “Başarının sebebi kesinlikle yeni yönetim. Takımımızın yönetimi tecrübesiz de olsa halkın güvenini sağlamış ve takımın yararı için her türlü fedakarlığı yapan kişiler. Eminim ki takım için yönetimdeki kişilerin cebinden para çıkıyordur. Çünkü amatör takımlara verilen destek yok denecek kadar az. Profesyonel ligde oynayan takımlara verilen desteğin %1’i amatör lig takımına verilse yeterli olacaktır” dedi.
“Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı galibiyet karşılığında takıma prim verecekmiş, sizin böyle bir düşünceniz var mı?” sorusunu cevaplayan Çağlayan; “Kim ne veriyorsa biz bir fazlasını vereceğiz. Çünkü Kırklarelispor oynadığı futboluyla bunu hak ediyor” dedi.
Başkan Çağlayan, Babaeskispor karşılaşmasını izleyip izlemeyeceği yönündeki soruya ise; “Babaeski Belediye Başkanı bizim burada oynanan karşılaşmaya gelseydi bende oraya giderdim. Ama o gelmedi. Bende şimdiye kadar gitmeyi düşünmedim. Ama programım müsait olursa gideceğim” dedi.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’da; “Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan’a desteklerinden dolayı teşekkürü borç biliyoruz. Bugün Kırklareli halkının güvenini kazanabildiysek bunda başkanımızın çok büyük katkısı olmuştur. Kendisine katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Çağlayan oyunculara baklava ikram etti. (yy)