Başkan Çağlayan'dan Kırklarelispor'a tam destek

Başkan Çağlayan'dan Kırklarelispor'a tam destek

Kırklarelispor, geçtiğimiz hafta sonu 3. profesyonel lige yükselme gurubuna katılacak takımın belirlenmesi için Babaeskispor stadında yapılan play-off maçlarında, Kırklareli Sanayispor ile karşı karşıya geldi ve maçtan 4-1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Bu sonuç gerek, Volkan Can önderliğindeki yeni yönetimi, gerekse tüm Kırklarelispor taraftarını oldukça sevindirdi. Öyle ki; Kırklarelispor'un çiçeği burnunda yönetimi maçtan önce siyasi partilerin gıpta edeceği bir konvoy düzenlemiş, 2 otobüs ve yaklaşık yüz arabalık konvoy Kırklareli'ni adeta ayağa kaldırmıştı. Taraftarın Kırklareli şarkıları, sloganlarıyla  yer yeşil, gök beyaz oldu. Babaeski’de de, Kırklarelispor’lu taraftarlar, davul, zurna ve sloganlarla Babaeski stadını salladılar.           

Kırklarelispor Yönetim Kurulu Pazar günü play-off'ta 4-1 yenerek elediği Sanayispor maçı sonrası Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ı ziyaret etti. Volkan Can Başkanlığındaki, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topuz, Faruk Ceylan, Caner Sungur, Emre Trak ve Ahmet Yalçınöz, Başkan Çağlayan'ı ziyareti sırasında Belediye Meclis Üyesi Adem Sevim'de hazır bulundu.

Kırklarelispor, olağan Genel Kurulu’nu 1 Mart Pazar günü gerçekleştirmiş, dört yıldır Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Kıvanç Kurtar, seçimlerde Kırklarelispor'un 18 kişilik kadrosunda yer alan futbolcusu Volkan Can ile yarışmış ve Can Seçimi 27 oy farkla kazanmıştı. (85-58)

Başkan Çağlayan yeni göreve gelen Kırklarelispor Yönetimine başarılar diledi ve Sanayispor maçını farklı kazanarak finale kalmalarından dolayı, kendilerini tebrik etti.

 Çok samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Kırklarelispor'un ekonomik sorunları ile yeni yönetimin gelecek için yaptığı projeler konuşuldu.

 Başkan Çağlayan Kırklarelispor'a, şimdilik kaydıyla 10.000 TL.'lik bir yardımın yapılacağını, önümüzdeki günlerde Kırklarelispor'un yaşaması ve yaşatılması için devamlı kaynak bulunması konusunda da yardımlarının olacağını ifade etti.

Geçmiş yönetim zamanında da Kırklarelispor'a sürekli yardımlar yapan Belediye Baskanı Cavit Çağlayan'ın yeni Yönetime de sahip çıkması, başta Kırklarelispor yönetimi olmak üzere hem futbolcuları, hemde taraftarı çok sevindirdi.