Başkan Çağlayan, genç atleti ödüllendirdi

Başkan Çağlayan, genç atleti ödüllendirdi

Eskişehir’de Okullar arası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda, büyük bir başarı elde eden Ahmet Yener İlköğretim Okulu öğrencisi Emrullah Enterili geçtiğimiz gün Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çağlayan tarafından “altın” ile ödüllendirilen Enterili’nin geleceğinin de oldukça parlak olduğu belirtildi.

11-12 Mayıs tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilen Okullararası Puanlı Atletizm Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda 800 metrede Türkiye ikincisi, 1.500 metrede ise Türkiye üçüncüsü olan Emrullah Enterili, babası Maşuk Enterili ve Antrenörü Zahid Açıkgöz 28 Mayıs Perşembe günü, saat 15.00’de Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı ziyaret etti.

Başkan Çağlayan, genç sporcuyu tebrik ederken, bu tür başarılar elde edilen sporcuların da Belediye tarafından ödüllendirildiğini belirtti ve Emrullah Enterili’ye bir altın hediye etti. Sporcunun Antrenörü Zahid Açıkgöz ise gereken desteği alabilirse Emrullah’ın ileride çok başarılı bir sporcu olabileceğini vurguladı.

Ziyaret daha sonra iyi dilek temennileri ile son buldu.