Başkan Çağlayan Sanayispor'un idmanına katıldı

* Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan Sanayispor idman yaparken ziyaret etti.


HABER MERKEZİ
Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda hafta sonunda Babaeskispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yapan Kırklareli Sanayispor’un idmanına katıldı.
Yapacakları maçta başarılar dileyen Başkan Çağlayan şunları kaydetti:
“Genç bir takım olmanıza rağmen ligi 3. bitirdiğiniz için size kutluyorum. Finallere katılmış durumdasınız inşallah sanırım Cumartesi günü Babaeskisporla yapacağınız maçı kazanırsanız yine eleme gruplarına Kırklareli sporla birlikte gireceksiniz.
Tabii ki biz Belediye Başkanı olarak takımlarımızı tutuyoruz ve destekliyoruz Sanayispor olarak daha önce yöneticilerin başarılarından bahsetmiştim gerçekten iyi bir yönetim kadronuz var sizin ağabeylerinize güvenebilirsiniz bizde güveniyoruz çok amatörce canla, başla Sanayispor’u başarıya ulaştırmaya çalışıyorlar. Sanayispor’un özelliği gençlerden oluşmasıdır. Kırklareli’den yetişen gençler bizim için daha bir önem kazanıyor ve mutlaka daha iyi yerlere gelecek futbolcular olacaktır, olmasını da temenni ediyoruz.
Artık futbolda önemsenmeyecek bir olay değil. İşte görüyorsunuz bazı iyi oyuncular var Belediyemizin bütçesi kadar transfer ücreti alıyorlar. Peki, çıkanların farkı nedir sizden tamam yetenek ama çalışmakta gerekiyor. Tezer hocamızda yıllardır hem bilimsel anlamda da hoca olduğu için Beden Öğretmeni olarak hem de Futbol’a özel merakından dolayı ilgisinden dolayı gereken bilgileri vermiştir. Bence iyi çalışmanızın ardından iyi futbolcular aranızdan çıkacaktır.
11 takım arasında 3. olmak başarıdır. Sanıyorum ki sizden ekonomik olarak daha iyi destek gören takımlarda var bunların arasında.  Buna rağmen amatör ruhla mücadele ediyorsunuz ben size şöyle bir söz verelim cumartesi günü oynanacak olan maçı kazandığınız takdirde 1’er tane küçük altın vereceğiz. Bu sizin değeriniz değil tabiî ki de sadece küçük birer hediye amaçlı olarak destek amacı ile diğer ki konularda Da katkıda vermeye çalışacağız.
Bu sene biraz Kırklarelispor’a ağırlık verdik. Bunu da kabul edebiliyoruz. Bu sene bir toparlansınlar dedik uzun bir süre bunalım geçiyordu. Kırklarelispor yinede şehrin ismini taşıyor ağırlık verdik. Sanayispor’a nazaran daha fazla maddi katkı yaptık, halende yapıyoruz.
Finallere gitme esnasında otel, konaklama, yemek, yolculuk yani bu küçük altınların dışında hesaplıyoruz. Ne kadarsa belirlenen rakama katkıda bulanacağız” dedi.(mçt)