Başkan Çağlayan; "Seçimler yaklaştıkça şehir eşkıyaları ortaya çıkıyor"

Kırklareli Belediyesi'nin tadilatını yaptığı, festival alanında bulunan ve Devlet Demir Yolları'na ait binanın kapı ve camları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, belediyenin tadilatını yaptığı binaya zarar verilmesinin ardından yaptığı açıklamada “Seçimler yaklaştıkça şehir eşkıyaları ortaya çıkıyor” dedi.
Kırklareli festival alanında gar binası yanında bulunan Devlet Demir Yollarına ait binanın 19 Ocak Pazar gününün akşamı geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından camları ve kapıları kırıldı. Binanın kapı ve camlarının kırıldığını fark eden belediye yetkilileri olayı polise bildirdi. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan olayın ardından yaptığı açıklamada; “Devlet Demir Yollarına ait olan bu binanın yılardır bakımı belediyemiz tarafımızdan yapılıyor. Bilindiği gibi yerel seçimler yaklaşmakta. Belediyemize zara vermek isteyen kişi veya kişiler tarafından yapılmakta veya yaptırılmakta olduğuna inanıyorum. Seçimler yaklaştıkça şehir eşkıyaları ortaya çıktığını düşünüyorum” dedi.
Kırklareli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Koçtürk olayla ilgili şunları kaydetti; “Pazar akşamı geç saatlerde festival alanında gar binası yanındaki binanın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kapılarının ve camlarının kırıldığını fark ettik ve olayı polise bildirdik. Söz konusu bina Devlet Demir Yollarına ait. Belediyeye tahsisi için çalışılıyor ve yazışmalarımız devam etmekte. Kapıları ve camları kırılan binada yaklaşık 1000 TL hasar var. Binaya hasar verenleri kınıyoruz” şeklinde konuştu.
Binaya yakın mesafede bulunan çöp bidonuna da hasar verildiği gözlemlendi.(ay)