Başkan Gencal; "Babaeski'de 3 bin 656 üyemiz var"

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Teşkilatı'na yeni üye olan, Babaeskili Şoför esnaflarına İlçe Başkanı ve Babaeski Belediye Başkan Adayı tarafından rozetleri takıldı.


HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal ve AK Parti Babaeski Belediye Başkan Adayı Naci Yavaş, AK Parti’ye gönüllerince gelerek katılım gösteren Babaeskili Şoför Esnaflarından Özkan Akdağ, İbrahim Yakıcı, Şinasi Candemir, Ahmet Emin Durmaz, Seçkin Altıntaş, Yüksel Türker’e hayırlı olsun dileklerini ifade ederek rozetlerini taktılar
Başkan Gencal yerel seçimler öncesi Babaeski halkından çok olumlu tepkiler aldıklarını ve her geçen gün üye katılımlarının bir kartopu gibi giderek büyüdüğünü ifade etti. AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, AK Parti'nin üye sayısının 8,5 milyonu aştığını, Gezi Eylemleri süresince 177 bin kişinin partiye kayıt yaptırdığını belirterek şunları kaydetti:
“Gezi Eylemleri’nin başlamasından sonra yaklaşık 3 hafta içerisinde AK Parti'ye karşı müthiş bir teveccüh gelişti. 177 bin vatandaşımızın AK Parti'ye ilk defa yeni kayıt yaptırmasıyla sonuçlandı. Bunu özetle Gezi Parkı Eylemleri’nin yan etkisi diye vurgulamak istiyorum. Gezi Parkı Eylemleri Çevrecilik Eylemleri’nden uzaklaşıp tamamen hükümet aleyhine bir kampanyaya dönüşmüştü. Bu sürecin AK Parti'yi yıpratmaktan ziyade ülkeyi yıprattığını söylemek istiyorum. Bu AK Parti'nin oylarını artıracak işlerdir. Bu AK Parti'nin kıymetini bir kez daha vurgulayan işlemdir. Bu AK Parti'ye vatandaşlarımızın daha çok teveccüh göstereceğinin işaretidir. Babaeski’de 2004 yılında AK Parti Teşkilatımızın üye sayısı 350 civarında idi, şu anda ise son katılan arkadaşlarımızla birlikte üye sayımız 3 bin 656 kişi olmuştur. Babaeski de de tüm ülkede olduğu gibi halkımız her şeyin farkındadır.”
AK Parti Babaeski Belediye Başkan Adayı Naci Yavaş, AK Parti Babaeski Teşkilatı’na yeni üye katılımlarından duyduğu mutluluğu ifade ederek; “Yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Belediye Başkan Adayı olmamı isteyen değerli büyüklerime ve genç arkadaşlarıma şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı yürekten teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım. Benim için çok değerli hemşerilerime hizmet etmek, beklentilerine ve sorunlarına çözüm üretmek, onların hizmetkârı olmaya aday olmak onur ve gurur verici bir şey. Tek amacım Babaeski’nin hak ettiği noktaya taşınması. Bu güzide şehrin güzel insanları her şeyin en iyisine layıktır. Bizlerde bu amaç için saçımızın her bir telini süpürge etmeye amadeyiz. Bu hizmet yarışının kaybedeni olmaz ama kazananı Babaeski olacak buna yürekten inanıyorum. İnsan merkezli, akılcı, ilkeli, planlamaya dayalı, tartışmaya açık, sürdürülebilir ve uygulanabilir bir politika izlemek benim olmazsa olmalarım arsında. Babaeski’mizi bulunduğu bu noktadan çok daha ileriye taşımamız gerekmektedir. Babaeski’mizi geleceğe taşımanın heyecanı, azmi ve kararlığı içindeyim. Özellikle bunun çok iyi bilinmesini istiyorum” dedi.