Başkan Hacı'dan, Vural'a çiçek'li karşılama

Geçen hafta, Trakya çıkarması yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural Babaeski'ye gelerek bir konferans verdi. 'Ya Teslimiyetçilik, Ya Milliyetçilik' konulu konferansta Babaeski Tansa Düğün Salonu hınca hınç doluydu.


HABER MERKEZİ

MHP İlçe Başkanı Alper Yaprakçı’nın ve ilçe yöneticilerinin yoğun uğraşlarıyla gerçekleşen konferansta Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’a çiçek verip “Hoş geldiniz” diyerek hem konukseverliğini gösterdi hem de, muhalefette işbirliği adına örnek bir davranış sergiledi. Başkan Hacı, Başkan Öner’le beraber, Oktay Vural’a çiçek verip salondan ayrılırken büyük bir alkış tufanı koptu.
Başkan Hacı’nın konuksever tavrı ve ılıman siyasi anlayışına duyulan güven, salondaki katılımcılar alkışlarıyla cevaplandırılmış oldular.
Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı kendine özgü ılıman siyaset anlayışıyla, seçildiğinden bu yana halkın sevgisini zaten kazanıyordu.
Katı bir parti anlayışı olmayan Başkan Hacı, sergilediği sevecen siyaset anlayışıyla Babaeski’de yeni bir ılımlı siyasi dönemi başlattı. Böylece Bütün Babaeski’yi kucaklayan bir Belediye Başkanı olduğunu bir kez daha sergilemiş oldu.
Yerel seçimlerde Başkan Hacı’nın sağ oyları da alarak Babaeski de bir oy patlaması yapması, sağ kesimdeki insanlara sıcak ve samimi davranışlarının ürünüdür.
Başkan Hacı göreve geldikten sonra, sağ partili Babaeskililerin yoğun bir şekilde CHP’ye üye olmaya koşmaları da Başkan Hacı’nın sağ kesimin insanlarına samimi davranışlarının eseridir.
Başkan Hacı, Konferans Salonuna Ticaret Odası Başkanı Sabahattin Öner ile beraber geldi. Başkan Hacı’nın ardından Başkan Öner de MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’a hoş geldiniz diyerek konukseverliği ve ılıman siyaset anlayışını sergiledi.
MHP’nin düzenlediği “Ya Teslimiyetçilik, Ya Milliyetçilik” konferansına CHP’lilerin yoğun bir katılım göstermesi de MHP ile CHP’nin muhalefette işbirliği olarak yorumlandı. (ö.b.)