Başkan Peker, ekibiyle birlikte Vize'deydi

Başkan Peker, ekibiyle birlikte Vize'deydi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Kadın Kolları Il Başkanı Avukat Tülay Tunçay Peker, partinin diğer Kadın Kolları üyeleri ile birlikte, gerek ilimizde, gerekse ilçelerimiz ve beldelerimizde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Peker ve ekibi geçtiğimiz günlerde Ramazan ayı münasebetiyle Vize ilçemize gitti ve burada Vize Devlet Hastanesi’deki hastalarımızı ziyaret ettiler.

Bilindiği gibi AK Parti Kırklareli Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi’nde, Kadın Kolları Il Başkanlığı’na seçilen Nadiye Şen Akar, daha sonra hamileliği dolayısıyla görevinden istifa etmek zorunda olduğunu açıklamış, onun yerine Av. Tülay Tunçay Peker getirilmişti. Peker, Kadın Kolları yönetimi ile birlikte, görevine başladığı günden itibaren, birlik ve beraberlik tablosu çizerek çalışmalarını hayata geçirdi.

AK Parti Kadın Kolları’ndan Ramazan ziyaretleri

Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının huzur ve coşkusunu yaşadığımız şu günlerde, insanlar, kurumlar ve sivil toplum örgütleri arasındaki birlik-beraberlik olgusu daha da kuvvetli hale geliyor. Bunun en güzel örneğini Ak Parti Kadın Kolları Il Başkanlığı yaşatıyor. Başkan Tülay Tunçay Peker, Ramazan ayını fırsat bilerek, ilçelerimiz ve beldelerimizdeki ziyaretlerini hızlandırdı. Peker son olarak Vize ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vize Kaymakamı, ardından da Vize Devlet Hastanesi’nde hastalarımızı ziyaret eden Peker, Vize Kadın Kolu Başkanı Esen Coşar ve Kadın Kolları üyeleri, hastalarımızın Ramazan ayını tebrik etti ve onlara acil şifalar diledi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan adın Kolları Il Başkanı Avukat Tülay Tunçay Peker şunları kaydetti;

“AK Parti Il Kadın Kolu Başkanlığımız, ilimiz ve ilçemizdeki vatandaşlararını ramazan ayın da da yalnız bırakmadı. Vize Kadın Kolu Başkanı Esen Coşar ve Yönettım Kurulu Üyelerimiz ile birlikte önce Vize kaymakamını ziyaret ettik ve Sosyal Yardımlaşma Vakfının işleyişi ve bu aydaki faaliyetlerının önemini konuştuk.

Ardından devlet hastanesinde yatan hastalarımızı ziyaret ettık. Yıne ekibimizle daha önce tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelerimizin misafiri olduk. Sadece seçimlerde değil, her zaman vatandaşı ile iç içe gönül gönüle olan halkımızın derdiyle dertlenen parti olan AK Parti çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.”