Başkan Ulus'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Başkan Ulus'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

6 Haziran Pazartesi günü yapılan 3. Kongre ile AK Parti Il Başkanlığı’na seçilen Yurdaer Ulus’a hayırlı olsun ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Hizmete geldiği günden bu yana kendisine yapılan ziyaretleri, “Allah razı olsun” dilekleri ile kabul eden Ulus’a Gaziler Derneği’nin akabindeki ziyaret 17 Haziran Çarşamba günü Kırklareli Sağlık- Sen ve Memur- Sen Il temsilcilikleri tarafından gerçekleşti. 

Saat 18:00’da Sağlık- Sen Kırklareli Il Temsilcisi Osman Uzun ve Memur- Sen Il Temsilcisi Bilal Yeşen ve üyeler tarafından AK Parti Il Başkanlığı’nda Sendika temsilcilerini misafir eden Ulus, yapılan nazik ziyaretten ötürü sendika üye ve temsilcilerine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca AK Parti Il Koordinasyon Kurulu’ndan Siyasi Hukuk danışmanı Erhan Buzol, Teşkilatlanma Sorumlusu Vehbi Başelçin, Seçim Işleri Sorumlusu Şenel Akbay, Ar- Ge sorumlusu Oğuz Kiraz da hazır bulundu.

Başkan Ulus ziyaretten memnuniyetini dile getirerek; ”Bizim için en önemlisi kendini bu işe dava etmiş arkadaşları birarada toplamak oldu. Partimizin bir dönem olsun böyle bir koordinasyon kurulu olsun istedik. Muhakkak olarak 30 arkadaşımızın benim yerime Il Başkanı niteliğinde olsun istedik. Oluşumumuzu 1- 2 gün öncesinde tamamladık. Akşamları bizlere oy veren delegelerimizi ziyaret ediyoruz.”dedi.

Memur- Sen Kırklareli Il Temsilcisi Bilal Yeşen de yaptığı konuşmasında; ”Bu ekibin aklından faydalanmanız çok güzel bir düşünce. Sonuçta bir kişinin aklı yüz kişiden iyi olanaz. Bu konuda sizleri tebrik ediyorum.”dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından dilek ve temenniler ile son buldu.