Başkan Volkan Can; "Amacımız tüm Kırklarelispor taraftarının, Kırklarelililerin özlediği şampiyonluğa ulaşmasıdır"

Başkan Volkan Can; "Amacımız tüm Kırklarelispor taraftarının, Kırklarelililerin özlediği şampiyonluğa ulaşmasıdır"

Kırklareli Süper Amatör futbol liginde mücadele eden ilimiz takımlarından Kırklarelispor, Pazar günü sezonun üçüncü maçında kendi evinde Ahmetbey Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Saat 15.00'da başlayan mücadele de yeşil beyazlı ekip rakibi karşısında büyük bir üstünlük kurarak sergilediği oyunda rakibini 7-3 mağlup etmeyi başardı.

Aldığı bu farklı galibiyet ile 9 puana ulaşan ve birinci sırada olmayı sürdüren Kırklarelispor, sezonu namağlup bitirmeyi hedefliyor. En son Kırklarelispor'un 2.'ligde olduğu zamanlarda Kırklareli Atatürk Stadyumunda görülen kalabalık taraftar bu yıl Kırklarelispor'un kendi sahasında oynadığı tüm maçlarda görülüyor.

Başkan Volkan Can ve yönetiminden önceki başkan Kıvanç Kurtar ve yönetimindeki başarısızlıklardan eser kalmayan Kırklarelispor'daki bu değişim bütün şehre  olumlu yönleriyle yansımış durumda.

Büyük hedefler peşinde olan genç ve girişimci başkan Volkan Can Kırklarelispor Kulübü'nü gönülden sahiplenerek bu işi yürütüyor ve hedefe ulaşmadaki başarılar adım adım gelmeye devam ediyor. Takımı yoktan var eden Başkan Volkan Can yeni sezonda yapılan transferler ile Kırklarelispor'un başarıyı yakaladığını ve  Kırklarelililerin takımlarına sahip çıktığını söyleyerek "Bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bugün kendi sahamızda üçüncü galibiyetimizi aldık. Sezonu namağlup bitirerek deplasmanlı Bölgesel Lig'de Kırklarelimizi temsil etmek istiyoruz. Ilk hafta oynadığımız karşılaşmada tüm tribünlerin ve tel örgü etrafının yeşil beyazlı taraftarlar ile dolu olması bizleri umutlandırdı. Bu hafta da tribünler yine aynı kalabalıktaydı. Artık bir yerlere gelmenin, engelleri aşmanın zamanı gelmiştir. Kırklarelispor eski günlerini yaşamaya başladı diyebiliriz. Bu anlamda bizlere destek veren tüm Kırklarelililere, kendi sahamızda ve deplasman maçlarımıza katılan Kırklarelispor'a gönül veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız tüm Kırklarelispor taraftarının, Kırklarelililerin özlediği şampiyonluğa ulaşmaktır. " Dedi.

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem'den

futbolcularına teşekkür

 Ahmetbey Güvenspor maçı sonrası kendisiyle görüştüğümüz Teknik Direktör Bilgin Erdem Futbolcularının mücadelelerinden dolayı kendilerini kutlayarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi. Erdem rakiplerini 7-3 gibi farklı bir skorla yenmelerine rağmen Kırklarelispor'un üç gol yemesini eleştirenlere, "Rakibimiz de bizim gibi iki maçını kazanmış, namağlup ve lig ikincisi bir takımdır. Liginde inanıyorum ki en güçlü ekiplerinden biri. Tabi ki onlarda bizi yenerek lider olmak için mücadele ettiler. Ancak futbolcularım sahada verdikleri mücadele ile güçlü rakibimize yedi gol atarak üç puanı kazanan taraf oldu. Kendilerine hırslarından ve mücadele azimlerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefimiz ligte şampiyon olup Bölge Ligi’ne yükselmektir. Bu yolda her maç bizim için finaldir. Maçın skorundan ziyade kazanmamız önemlidir. Sahaya her maçımızı kazanmamız gerektiği bilinci ile çıkıyoruz. Dediğim gibi skor önemli değil on gol de atsanız, bir golde atsanız üç puan alıyorsunuz. Ama takımım üç maçta 16 gol atarak ligin en fazla gol atan takımı. Bunu da unutmamak gerekir. Tabi ki çok gol görselliği de seyir zevkini de arttırıyor. Önümüzde uzun ve zorlu bir yol var bu yolu taraftarımızla, yönetimimiz ile aşacağımıza inanıyorum." dedi.

CAN, KIRKLARELISPOR ALT YAPIDA DA ÇOŞTU

Kırklarelispor'un a takımdaki başarılarından sonra alt yapıda da başarılı olması Yönetimi de taraftarıda memnun etti.

Cumartesi günü U 17 liginde zorlu rakibi Kayaspor'u Emre Can'ın golü ile yenerek üç puanı kazanan Kırklarelispor'da yüzler gülüyor. Yönetim Kurulu Kırklarelispor'un ligteki başarısını alt yapıda da görmek istediklerini. Onların Kırklarelispor'un geleceği olduğunu söylediler.

Kırklarelispor alt yapı sorumlusu ve Basın sözcüsü Faruk Ceylan " Kırklarelispor alt yapısı Kırklarelispor'un yarınıdır. Buralardan yetişecek olan gençler yarın A takım formasını giyecek, Kırklarelispor'un nüvesini oluşturacaklardır. Amacımız kendi gençlerimizi kazanıp ekonomik sıkıntılara girmeden kendi takımızı oluşturmaktır. Geçmişte alt yapımızdan yetişip yıllarca Kırklarelispor'da top oynamış, birinci liglere kadar yükselmiş onlarca futbolcumuz var. Hedefimiz alt yapımızı bir futbolcu fabrikasına dönüştürmektir. Inanıyorum ki bu hiç zor olmayacaktır. Futbolun içinden gelen Başkanımız Volkan Can'da bu konuda çok hassasiyet göstermektedir. Çünkü kendiside alt yapıdan yetişip Kırklarelispor A takımına yükselmiş ve yıllarca Kırklarelispor profesyonel ligteyken başarıyla futbol oynamıştır. Alt yapımız Memet Özdil ve Hayrullah Çetinel gibi çok kıymetli iki hocamızın elindededir. Onlarla çalışmak hem bizim için, hemde genç futbolcularımız için büyük şanstır. Kendileri mahalle aralarına kadar gidip yeteneği olan minikleri ve gençlerimiz arsalardan toplayıp alt yapımıza kazandırmakta onları çalıştırıp eğiterek Kırklarelispor'un yarınları için durmaksızın çalışmaktadırlar. Bizlerde Başta Başkanımız Volkan Can olmak üzere tüm Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla alt yapımıza gereken önemi verip burada da başarıyı yakalamak için elden geleni yapmak için çalışıyoruz."