Başkan Volkan Can "Takımımıza gösterilen ilgiden son derece memnunuz"

Başkan Volkan Can "Takımımıza gösterilen ilgiden son derece memnunuz"

Bu yıl Kırklareli Amatör Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Kırklarelispor takımı yeni sezonun ilk antrenmanını Çarşamba günü Kırklareli Atatürk Stadyumu çim sahasında gerçekleştirdi. Saat 17.30'da gerçekleşen antrenmana 40 sporcu katıldı. Antrenman sonrasında 40 sporcu ile denenmek üzere çift kale maç yapıldı. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'ında takımın çalışmalarını izlediği antrenmanda yeni sezonda Kırklarelispor kadrosunda yer almak isteyen sporcular adet birbirleriyle yarıştılar.  Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem ve Yardımcı Antrenör Alptekin Baştürk yönetiminde yapılan antrenman sporcuların motivasyonunu artırırken, antrenmana katılan 40 sporcuda antrenmandan memnun bir şekilde ayrıldı. Yeni sezon ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kırklarelispor Başkanı Volkan Can Bu yıl Kırklarelili sporseverlerin çok farklı bir Kırklarelispor göreceğini belirterek "Bugün yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiriyoruz. Takımımıza yoğun bir katılım var. Bugün burada 40 sporcu Kırklarelispor'un yeni sezon kadrosunda yer alabilmek için birbiriyle yarışıyor. Istanbul, Edirne, Vize ve diğer çevre ilçelerden antrenmana katılan ve Kırklarelispor takımının kadrosunda yer almak 20 sporcu var.

Sporcularımız Teknik Direktörleri gözetiminde gerçekleştirecekleri ilk antrenmanlarının ardından Kırklarelispor'un ideal kadrosu ile çift kale maç yapacaklar. Idmanlarımızın sonunda bir kamp düzenleyeceğiz. Kamp gününe kadar idmanlarımıza hafta içi hergün burada ara vermeden devam edeceğiz. Zaman zaman hafta içi ve hafta sonu hazırlık maçları yapacağız. Idmanlarımızın sonunda teknik direktörler tarafından Kırklarelispor kadrosu 24'e düşerek, bu kadro ile bir kamp yapılacak.

Bu yıl herkesin özlediği bir Kırklarelispor ile taraftarlarımızın ve Kırklareli halkının karşına çıkmaya hazırlanıyoruz. Kırklarelispor'u hak ettiği yere taşımak için uğraşıyoruz. Kırklareli'nde artık spor anlamında bir şeylerin değişme zamanı geldi. Adımızı duyurmak ve Kırklarelispor'u iyi yerlere taşımak için yönetimimiz, antrenörlerimiz ve futbolcularımız ile iyi bir diyalog içerisinde çalışacağız.

Kırklareli halkının bu yıl büyük desteğini bekliyoruz. Kırklareli bizim hepimizin takımı. Bu yüzden tüm Kırklareli halkının yeşil beyazlı takıma sahip çıkması gerekir diye düşünüyorum. Taraftarlarımızın kendi sahamızda ve deplasmanlarda yapılacak olan maçlara katılmalarını ve sporcularımıza destek olmalarını istiyoruz. Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığımız maçlara otobüs kaldırarak taraftarlarmızı götürdük.

Bu yıl da yine aynı şekilde taraftarlarımızı çıktığımız tüm maçlarda yanımızda görmek istiyoruz. Takımımızda geçtiğimiz yıl teknik direktörler ve sporcular arasında bir abi kardeş havası vardı. Bu yılda aynı ortamın olacağından eminiz. Eğer bu havayı yakalayamazsak zaten başarılı olamayız. Başarılı olmanın başlıca sebebi takım içerisindeki uyum ve futbolcuların teknik direktörleri ile olan uyumudur. Hedefimiz Kırklarelispor'u layık olduğu yere getirmektir. Inşallah bu hedefimizi bu yıl gerçekleştireceğiz" dedi.

Kırklarelispor takımı Teknik Direktörü Erdem Bilgin ise yeni sezon çalışmaları ile ilgili olarak "Bugün burada ideal kadro dahilinde 40 sporcu ile yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiriyoruz. En kısa sürede bu 40 kişilik sporcu içerisinden ideal kadromuzu oluşturmaya çalışacağız. Ideal kadromuzu oluşturduktan sonra bu sporcular ile bir kamp dönemi yaşayağız. Kamp yerinin neresi olacağı henüz kesin değil. Transferlerimiz devam edecek. Belli mevkilerde bazı eksiklerimiz var. Amacımız Kırklarelispor'u deplasmanlı Amatöre Lig'e çıkarmaktır. Bugün burada antrenmana katılan sporcularımızın bir hayli hevesli olmaları beni son derece mutlu etmiştir." dedi.

Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Alptekin Baştürk'te Kırklarelispor'un bu yıl büyük başarılara imza atacağını söyleyerek "Bugün ilk idmanımıza yoğun bir katılım ile başladık. Kırklarelispor'u hak ettiği konuma getirmek için, el birliğiyle çalışacağız. Gerçek Kırklarelispor'u ortaya çıkararak taraftarlarımızı özlenen Kırklarelispor günlerine tekrar geri döndüreceğiz. Hedefimiz bu yıl grubumuzda şampiyon olmaktır." dedi.