BAŞKANIM, ASLANLI FABRIKASI'NA MÜDÜR MÜ OLDUN?

BAŞKANIM, ASLANLI FABRIKASI'NA MÜDÜR MÜ OLDUN?

Okurlarımızdan gelen mail ve telefonlarla gazetemize AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi ile ilgili bilgiler akmaya devam ediyor. Son iddiaların en ilginç ve çarpıcı olanı ise Il Başkanımız Ahmet Ibrikçi’nin, Kavaklı’da faaliyet gösteren Aslanlı Pamuk Işleme Fabrikası’nda 1 Nisan 2008 tarihi itibariyle göreve başladığı.

Muhabirlerimizin bu bilgi doğrultusunda yaptığı araştırma ise bizi sağlıklı bir sonuca götüremedi. Fabrika personeli bu konuda konuşmaktan huzursuz ve tedirgin olurken, patronlar da sessiz kalmayı tercih etti.

Bilindiği üzere Il Başkanı seçilmesinden bir süre önce Ahmet Ibrikçi aynı fabrikada bir dönem idari müdürlük görevi ile bir fiil çalışmıştı. Yine aynı dönemde fabrika, işçilerinin dövülmesi olayı ile uzun süre Kırklareli kamuoyunun gündeminde kalmıştı.

Yerel seçimlerin ardından ciddi bir borç yükü de il teşkilatına kalmış görünüyor. Seçimlerde hizmet veren Kırklareli esnafı muhatap bulamamaktan şikayet ederken, habercilerimize de kendi yorumlarını şöyle aktardılar;

“Bizlerin AKP teşkilatlarına güvenimiz sonsuz. Bugün yine bize ihtiyaç duyulsa paramızı nasıl alırız gibi bir endişemiz olmadan hizmet veririz. AKP teşkilatlarında böyle bir umursamazlık olmaz. Bunlar Il başkanının kişisel hatalarından kaynaklandı. Seçim bütçesinin hesabını vermeli. En azından bizlerle muhatap olmalı. Karşımızda bir yetkili bulmak istiyoruz! Böyle bir davranış biçimi makamına yakışmıyor.  Eminiz AKP teşkilatları bunu çözücektir.