Basketbolda kendi evimizde Başakşehirspor'a boyun eğdik; Kırklareli Belediyespor; 50 - Başakşehirspor; 78

Basketbolda kendi evimizde Başakşehirspor'a boyun eğdik; Kırklareli Belediyespor; 50 - Başakşehirspor; 78

Bölgesel Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu 21 Kasım Cumartesi günü saat Kırklareli kapalı spor salonunda 16: 00 da başlayan Kırklareli Belediyespo - Başakşehirspor maçına ilgi büyüktü. Kırklareli Belediyespor ; Onur Erceylan, Arda Tuna, Emrah Özarslan, Ceyhun Karaca, Ogün Deyim, Umut  Özkan, Taylan Gülmeda, Oğuz Ilık, Emre Yücesar, Barkın Kireççi, Ersin Taşkın ve Teknik Direktör Nejat Deyim kadrosu ile,

Başakşehirspor; Yiğit Eyüpoğlu, Mert Kol, Cihan Akdağ, Deniz Tunca, Berkay Öztürk, Murat Türküsev, Alican Kocabalkan, Mete Felek, Cüneyt Yılmaz, Ufuk Hostum, Nejat Erselen ve Teknik Direktör Zafer Çavuşoğlu kadrosu ile mücadeleye çıktılar.

Ilk yarı oldukça üstün oynayan Başakşehirspordu. Kırklareli Belediyespor 'lu oyuncular maça iyi başlamadı ve sayı bulmakta oldukça zorlandılar. Maç başladıktan kısa bir süre sonra salona giren 39 Gençlik grubu takımlarını destekledi. Ilk yarı 15-39 gibi 24 sayılık bir fark ile devre arasına yenik durumda girdik. 39 Gençlik grubu devre arasında daha da çoğalarak taraftar sayısını artırdı. Ikinci yarıya müthiş destekle sahaya çıkan Kırklareli Belediyespor taraftarı arkasına alarak 3. periyot sonunda farkı 14'e indirdi ve 39-53 yenik bitirdi. Dinlenme sırasında 39 rakamı 39 Gençlik tarafından büyük ilgi görerek tezahürat yapıldı. Dördüncü periyotta desteğini artıran 39 Gençlik taraftarı adeta takımı ateşledi ve fark bir ara 8 sayıya kadar düştü. Bu dakikalarda top rakip takımdayken salonda müthiş bir ıslık vardı ve Başakşehirsporlu oyuncular sayı bulmakta zorlandı. Fakat hakem hataları önümüzü kesti. Kırklareli Belediyespor aleyhine çalınan faul düdükleri hem taraftarı hem Teknik Direktör Nejat hocayı çıldırttı. Farkın kapanmasına neden olan hakemler Kırklareli Belediyesporlu oyuncuların da morallerinin bozulmasında neden oldu. Başakşehirspor son dakikalarda bulduğu sayılarla farkı açarak rahat bir nefes aldı. Attığı üçlüklerle farkın açılmasına neden olan Başakşehirli oyuncular sahadan 50-78 galip ayrıldılar.