Başsavcı Bingöl, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Başsavcı Bingöl, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Kararname gereği Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ilimiz Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Bülent Bingöl, bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda ilimizdeki görevine başlamıştı. Başsavcı Bingöl, vakit kaybetmeden yerel yönetimlere nezaket ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda Başsavcı Bingöl, dün Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nu ziyaret etti.

Ilk ziyaret saat saat 10.00’da Belediye Başkanlığı’na gerçekleşti. Başkan Çağlayan burada yapmış olduğu konuşmada, Başsavcı Binglöl’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şu açıklamaları yaptı:

“Değerli Başsavcımıza ‘Kırklareli’ne hoşgeldiniz’ diyoruz. Kendileri inşallah burada iyi bir çalışma dönemi geçirirler ve mutlu olurlar. Umuyoruz ki ilimizi beğenirler. Kendisi genç bir Başsavcımızdır. Daha önceki görev yerlerinde olduğu gibi burada da başarılı olacağından eminiz.

Bize yapmış olduğu bu iade-i ziyaret vasıtasıyla da kendisine teşekkür ediyoruz.

Kırklareli genelde adli vakalar yönünden ve asayiş bakımından çok zorlayıcı bir şehir değildir.

 Klasik suçlar dışında ise büyük, karışık ve organize suçlar çok istisnai olarak işlenmektedir. Dolayısıyla kendisinin mesleki açıdan da rahat edeceğini ve fazla zorlanmayacağını düşünüyoruz. Kırklareli ayrıca sosyallik ve insan ilişkileri yönünden her zaman yerel bürokratların takdirini kazanmış bir şehirdir. Buraya gelerek emekliliğine az kalan bürokratlar, emekli olduktan sonra burada ikamet etmektedirler.”

Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl de güzel bir şehrin böyle güzel bir başkanı olduğunu vurgulayarak, Kırklareli’nin şirin ve sakin bir yer olduğunu kaydetti ve “Inşallah herşey daha güzel olur dedi.” Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Ikinci ziyaret Emniyet Müdürüne gerçekleşti

Başsavcı Bingöl’ün ikinci ziyareti saat 10:30’da Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’na gerçekleşti. Canbazoğlu, kapıda karşıladığı Bingöl’le birlikte makama iştirak etti.

Burada Başsavcı Bülent Bingöl’ün ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Il Emniyet Müdürü Canbazoğlu, Adli Yargı ile uyum içinde çalışmaya gayret gösterdiklerini dile getirerek, Başsavcı Bingöl’e teşekkürlerini sundu.

Başsavcı Bingöl’de bu uyumun karşılıklı olarak iyi bir şekilde gelişeceğinden kuşkusu olmadığını ifade ederek, güzel bir şehirde herşeyin çok daha güzel olacağını söyledi.